מסך כחול

מסך כחול

בזמנו הייתה לי בעייה שאיכשהו נעלמה וכעת חזרה. שאלתי אז בפורום שכן, והציעו לי להעזר כאן, אז אני מראה את הבעייה בזמנו שהייתה ומבקש עזרה. הפניות לאתרים שמסבירים באנגלית לא ממש עוזרים כי אני הולך שם לאיבוד ומפחד לעשות משהו שיגרום נזק למחשב. כרגע מה שקורה זה שכל שעה של עבודה מופיע לי המסך הכחול. מה לעשות? למי יש רעיון ויכול גם להדריך אותי מה לעשות? \אודה לכם מאוד. דרך אגב, בקישור המצורף מדובר על שתי תקלות שונות, ההתייחסות שלי היא למחשב הנייד.

bar666xp

New member
או יפה...

http://www.file.net/process/iastor.sys.html כניראה בעיה הנובעת מתקלה בדרייבר שקשור במנהל הדיסק הקשיח. פתרונות יש הרבה.... אני יתחיל ביעילה ביותר {לדעתי בכל אופן} פורמט/אחזור ממחיצה נסטרת {לא לשקוח לאחר פעולה זו אם לא בוצע גיבוי למסמכים הם לא קיימים יותר על הדיסק הקשיח}. לחילופין אפשר לנסות לחלץ את הקובץ מחדש מCD WINDOWS {אני לא יתפלא אם לאחר מכן יופיע חלון כחול עם עוד קובץ שלא מתפקד ו/או נדפק}. לחילופין לאתחל במצב בטוח/SAFE MODE, לא בטוח שהמחשב יצליח לעלות אבל אם כן יניע להסיר את הדרייבר/ים של הציפ-סט ושל הדיסק הקשיח... להוריד מהאתר היצרן את הדרייברים ולהתקינם {הליך שעשוי להיות מעוד בעיתי במיוחד אם מדובר בדיסק SATA}. אפשר גם לנסות כניסה לביוס ושינוי הSATA לCOMFTERBLE או איך שלא כותבים את זה. אחרי שכניראה כבר תקלל זוכר את האופציה הראשונה שהמלצתי עליה. להיכנס לאתר התמיכה של MS ו/או של אינטל {אם אני זוכר נכון רק הציפ-סט של אינטל עובדים עם IASTOR.SYS}.... ואחרי שכניראה כבר תקלל... זוכר את האופציה הראשונה? שאל למה? א. כי זה MS!!! ב. כי זה אינטל.

למעלה