מסך הזהב 2005

../images/Emo168.gifאז נכון שלא זכינו...

אבל לפחות נכנסו לקטגורית תכנית השנה ולא במקום האחרון
ובשבילינו השמיניה תמיד מקום ראשון!
לא נורא...לא צריך להתעצבן או להיות עצובים!השמיניה מקום ראשון ולא צריך פסלון בשביל לדעת את זה

צודקת...

מי צריך פסלים??? זה אסור לפי היהדות...(מושפעת מעבודה בתנך....) אנחנ לא צריכים פסלים כדי להוכיח שהשמיניה מספר 1!!! כל שחקני השמיניה והצוות ובעיקר גיורא ורובי עשו עבודה מצוינת!!! ולדעתי... אם מי שלא בחר בשמיניה היה רואה את המשחק בשמיניה הוא היה בוחר בה... מה זה אקזיט??? סתם ג'אנק... מה זה השמיניה??? תוכנית מנצחת!!!(זה יכול להיות שיר מורל לצופים...)

chen010189

New member
לפחות ארץ נהדרת זכתה ../images/Emo99.gif

אני מקווה שזכייה ביותר מקטגוריה אחת תגרום להם לעשות עוד עונות כי שמעתי שעכשיו במקום לעשות עוד תכנית הם רוצים לעשות ספיישל והפסקה
אחרי 4 תכנית בלבד לצאת לחופשה? לזה הם קוראים עונה?

אני עדיין בשלבי עיכול../images/Emo54.gif

לא יכול היות..... אבל זה היה קורע כשהראו את קובי ורודריגו בהלם!!!!!!!!!!! היה קטע חמוד.......... חוץ מהקטע שעודד מנשה\תום אבני שרו....
זה הרס את כל השיר.... ויכלו להראות קטע יותר יפה כפסלו את זה
למשל קטע עם רוניני
למה רוחלה ואבנר? והתסרוקת של הילי היתה מוזרה קצת......... וידידיה היה חמווווד
ראיתי אותו מושב לפני מישהו שצילמו לא זוכרת מי זה........... אקיצר היה נחמד, למרות הכל.

Cindy Campbell

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo135.gifזה היה ממש מעצבן + שאלה

האמת שגם אני לא חשבתי שהשמינייה תנצח בתוכנית השנה אבל קיוויתי שהיא לפחות תגיע למקום 5- 7... בכל מקרה, זו קטגוריה קשה
. אבל בתוכניות הילדים ונוער הייתי כמעט לגמרי בטוחה שהשמינייה תנצח ואקזיט ניצחו
בלי להעליב, אבל אני לא מאמינה שתוכנית כמו אקזיט ניצחה את השמינייה. תוכנית שבה עופר שכטר מפליץ
. ויש לי שאלה- לא יכולתי לראות את הטקס עד הסוף כי הלכתי לישון ב- 22:20, אז הקלטתי את זה. היום ראיתי את הקלטת ואני לא מוצאת את הקטגוריה של תוכניות ילדים ונוער. אחרי איזה קטגוריות הם היו?

זה היה בפרסומות..../images/Emo185.gif

אז אמרו:"בהפסקת הפרסומות נערכה קטגורייה...." תשימי לב טוב טוב אחרי שחוזרים מהפרסומות.

נעמקה19

New member
גם אפשר לחשוב מה זה...

מסך הזהב.
ביג דיל. מה שחשוב זה שאנחנו אוהבים את התכנית ומעריצים אותם

נעמקה19

New member
גם אפשר לחשוב מה זה...

מסך הזהב.
ביג דיל. מה שחשוב זה שאנחנו אוהבים את התכנית ומעריצים אותם

למעלה