מסך הזהב 2003

bad boys2

New member
לא נראה לי שיש לרב"י סיכוי

למרות שמאוד מגיע לה ואני הצבעתי לה אבל אני חושב שפיספוסים או הראשון בבידור יזכו, מאוד מקווה שפיספוסים כי אני לא סובל את דודו טופז ואני גם מקווה שלנ"ש לא יקחו כי לא מגיע להם וגם לשידורי המהפכה לא ורב"י משתתפת גם בתוכנית הבידור\סאטירה\שעשועון (לא זוכר את הסדר) ששם לנ"ש לוקחת בטוח וגם לדעתי מגיע לה (למרות שאני הצבעתי רב"י)

כן התוכניות האלה הם....

בעלות אמממ אורך זמן יותר גבוהה מרב''י הם היוב טלווזיה הרבה יותר מרב''י וחבל

adig1

New member
../images/Emo12.gifמה קרה לכם?../images/Emo12.gif

"רק בישראל" תפסה מקום מכובד בעשור של ערוץ 22... ולא רק מקום אלא הווייה שלמה וסגנון התנהגות, והשפיעה על כל הערוץ. (אתם האחרונים שצריכים להזכיר להם מה "רק בישראל" עשתה לערוץ 22 ולכל הערוצים, ותזכורת קטנה בכל זאת: איזה תוכנית לא ניסתה להכניס את עצמה ל"רק בישראל" ע"י קטעי לא נגענו מכוונים?!?!?! ויש עוד, עוד הרבה!) זה נראה לכם הגיוני? אם מחפשים תוכנית עשור "רק בישראל" היא ורק היא תוכנית העשור. היא לוקחת. נקודה. שלכם
, עדי.

לוּבּה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאבל..........|אנ"ה|

היא לא תזכה בפרס....

כשהמעריצות של שי גבסו מרימות טלפון

בשביל להצביע הם לא חושבות על דברים כאלה
הבחירה היא בידי הקהל בבית וזאת הצרה.

LoLo16

New member
נכון. זה מה שעצוב. לדעתי-

לא היו צריכים בכלל להכניס אותה לקטגוריה. (כנ"ל לגבי שידורי המהפכה.)

adig1

New member
כשהמעריצים של רק בישראל מרימים טלפו

בשביל להצביע הם כן חושבים דברים כאלה
הבחירה היא בידי הקהל וזאת לא הצרה, כי פה באה העבודה שלנו...
בהצלחה לנו!
אני יודעת שנצליח! אין דבר כזה שלא. שלכם
, עדי.

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוגם

כל מי שהופיע בה (למעט העונה החמישית) נהיה לסמל תרבות. מי היה יודע מי זו צופית גרנט לולא רב"י? מיקי גבע? אני יכול לנסות? אינטרטנט? צפונבון? סין-סין? אבשלום קור? לודמילה תיכון? ראיסה? האחיות באו? אדוני? והעיקר- אורנה בנאי. רק בישראל תרמה את חלקה בתרבות הטלוויזיה. מי שנכנס אליה יצא כוכב.
רק בישראל לתוכנית העשור

לדעתי היא לא תקח ! לצערי...

משתי סיבות : 1.רב"י עדיין לא נחשבת נוסטלגיה כמו המגעל או טירונית (האנשים נוטים לזכור דברים מהעבר הרחוק כדברים טובים יותר,בצדק או שלא בצדק) 2.יש תוכניות טריות שהשיארו חותמת טובה כמו לא נפסיק לשיר או שידורי המהפכה לעמות זאת העונה החמישית והאחרונה של רב"י לא הייתה הטובה מבין חמש. אני יודע שיש סטירה קטנה בין 1ל2 אבל ככה אני רואה את הדברים! בכל מקרה אני מקווה לטעות ושרב"י תיקח !!! כי באמת מגיע לה היא שינתה את פני הבידור בארץ!

צודק אור צודק../images/Emo10.gif

אבל התוכניות הטריות לא יכולות לקחתא ת תוכנית העשור ממש לא כי זה צריך להיות שמהו שנשאר שולט במשך יותר מאיזה שחלושה חודשים אתה מבין בגלל זה שידורי המהפכה ולא נפסיר לשיר לא יכולות לקחת...... רב''י חייבת לזכות פשוט חייבת רב''י והמממ הראשוןבבידור אולי... אבל אני שונאת את דודו טופזזזזז

למעלה