מסיר את כובעי

מסיר את כובעי

אתם שם, שמסתתרים מאחורי שמות בדויים, מנסים לבנות מערכות יחסים. מערכות ווירטואליות, מלאות ומוזרות, עם בני גילכם או עם קטינות המתחזות לבוגרות. בשקיקה קוראים כל מילה וכל תו, ורק מחפשים על משהו חשוב לדבר עליו. וזה לא חשוב על מה ועל מי, הכי חשוב ``שיראו בפורום את שמי``. וגם הנשים לפי הסקר האחרון שקראתי, מבלות פה יותר מגברים - טוב, זה ידעתי. מחפשות חתן ומחפשים כלה, או סתם סטוץ בשביל החוויה, ויש גם כמוני, שמתוך סקרנות טהורה משוטט פה ושם (אולי אמצא אהבה). מציאותי אך אופטימי מביט בפליאה, איך אתם נהנים משורה שחורה או אדומה, תמונה מספרת רק חלק מהסרט, חיים מוזרים ללא כותרת מוגדרת. אולי אנסה למצוא לזה הסבר: אנונימיות מוציאה מאתנו יותר. מוציאה את האמת הגלויה והנסתרת, שורה שחורה צמרמורת מעבירה (?). אז אין לי הסבר של מומחה מקצועי. מקבל את הכל, אבל זה, רק אני.

חווה-1

New member
תמשיך להיות אופטימי

אולי תינצל יום אחד אולי תנצל את האנונימיות שלך כן, גם אתה.

פשוט אהבתי...

גם בתור מישהי חדשה שמטיילת פה מתוך סקרנות... ותוהה לעצמי בנוגע למהות כל זה להשאר אופטימים,אתה אומר?

אורנה1

New member
שוש ...כמו במבה

אל תהיי אופטימית.... תקראי תקשיבי ותלמדי מהטעויות של אחרים. ועיצה... אם את חדשה....פשוט ברחי....לפני שתתמכרי!!!

מה איתך? אופטימית?

מכל התגובות שקיבלתי, כי כתבתי בפורומים נוספים, שלך הכי מסקרנת- כי היא נשארה פתוחה. לא יודע אם את קבועה בפורום או נכנסת לשם הצצה, כמוני. בכל אופן, יש אופציה לדון בנושא. מה את אומרת?

ידידי

אם תחשוב חיובי תשאיר את האופטימיות אך תאחז במציאות בצורה מסויימת... הכל יתבהר ואתה תרגיש יותר טוב תחייך תמיד ... הלב הלא מנוצל עוד ימצא את אהבתו .... R.D

*קסנדרה

New member
למציץ

למציץ אתה רק מציץ לפי דבריך??? אז על מה תלין?????? אורחים אינם חייבים להישאר עם נעים להם, הזרועות פתוחות ואם לאוו, הדלת פתוחה. בפורום הזה בכל אופן אנשים כותבים יצירות ואתה מתכוון לצ`אט, כמדומני אז תשתדל בכל אופן להינות כאן בפורום מקריאת היצירות קסנדרה

תגובה משולבת לכולן

אורנה: מתנצל אבל לא התכוונתי אלייך, אבל מעריך את הביקורת הקצרה והעניינית שלך . קסנדרה: לא מציץ קבוע, שותף פעיל. לא קראת שלמעשה ניסיתי לשחזר את ההתרשמות הראשונית שלי? אם את כבר קוראת הודעות בפורום, בלי להעליב, תקראי בעיון. ואחרונה חביבה: שוש. אכן התכוונתי אלייך. הכל פה נראה נורא מוזר למרות שרוב כותבי ההודעות פה התרגלו לקהילה הווירטואלית, אני עוד לא מרגיש בנוח, כי קשה לי לצייר את האדם שמסתתר מאחורי השורות. דוגמא: שוחחתי עם מישהי בצ`ט שיצאה ממערכת יחסים ארוכה ואמרתי לה שאני לא מתחיל איתה אבל היא מוזמנת לשלוח לי דואר אלקטרוני כי נוצחה בנינו שיחה קולחת. היא נעלמה וכשאני מנסה למצוא אותה, אז מי שמשתמשת בניק שלה נותנת לי נתונים אחרים מהנתונים המקוריים, אז מי מתחזה פה יותר? גברים או נשים? עד כאן. ההשך יבוא, אבל לא כאן. שיהיה לכולם יום טוב.

קסנדרה סליחה

את העובדה שניסיתי לשחזר את ההתרשמות הראשונית שלי לא כתבתי פה. אז מצטער, שהאשמתי אותך בקריאה חפוזה. אני מבהיר עכשיו: אני לא מציץ אני גם משתתף. והשחזור שלי על המחשבות הראשוניות מתברר כדי מדויק ומתאים לאנשים כמו שוש שהיא חדשה פה.

אפשרית

New member
אתם??? למה לא אנחנו כולל אותך?

שלום לך אנונימי יקר מחפשים? לא תמיד, אך הרשת מאפשרת יותר...ואכן כל אחד מזדהה עם מה שירצה או חפץ.זו במה לכל ההצגות המהווים החלומות והרצונות, זו במה..אנו השחקנים מי מאתנו כנה ואמיתי מי שחקן מקצועי..לא נדע עד השלב הבא..מכאן אל העולם הרחב, הו אד יבחנו ויבדקו אמיתותן של אותן המילים. בהצלחה לך, גם לי

mna

New member
חיפושים H-)

כל אחד מחפש: אחד לטפס, במעלה הדרגות ואחד תר, אחר אוצרות. אך - השחקנים, אנשי הצ`אט. שהם חייכנים - כמו אני ואת. מחפשים התחברות, שתהיה בצידה - לא סתם היכרות. משהו מעניין ומלהיב. ואם אפשר - שיהיה גם מרהיב. אך העיקר, ולכולם הוא ידוע, צריך שהמחובר, יהיה רגוע. שלא יילחץ, והכל יהרס. והקשר - תחת המתח - יימחץ. ואם אכן, התנאי מתקיים. ואין לחץ, והקשר לא מסתיים. נבחנות המילים, שנאמרו שעבר, ההיו תרגילים? או שהכל בכנות נאמר? שכן לשקר אין רגליים, ומי שנוקט בו - מאבד את הידיים!!!

למעלה