מסיר את הכפפות

הצופה.

New member
מסיר את הכפפות

יש אקדמאים מוכשרים שמוכנים בשם השלום ההגינות ועקרונות חיים לשבת קצת בפנים..ואולי לרחם על ילדה בת ארבע שהוריה סימו כעת לרצוח משפחה בת ארבע..ואחרי כן לצאת לשוק קצת להנפש ולספר לאשה ולילד שמעריץ אותו בהתלהבות איך ניסה להציל לוייתן עיקש (מתאבד)בהתלהבות והאיש ההומני המקסים ..ולעת ערב הופך מעט אלים (תוך שהוא בגילופין)את אלת הביסבול הוא מרים מכה מתעלל בכל מי שקצת נראה לו שהוא פחות מימנו בין אם דסלקט ובין אם מישהו שכותב בשגיאות ואבוי זה קצת מרגיז אותו ושוב כדי להרגע מקשיב לאיזה קונצ´רטו או סמפוניה חולם על רומנטיות אהבה וקצת נוסטלגיה ואת כל זה כותב בתפוז האיש ההומני ולי כל זה מזכיר את התפוז המכני

The ofer

New member
לא שאני צדיק...

אבל מוריד איתך את הכפפות... סקסו...יש גבול... תוך יום יומיים גם לשניים שלושה שנהנים ממך ומהטרייסי...יימאס... עופר

The ofer

New member
לאב יו מוש ../images/Emo23.gif גם עכשיו...

במצב הנורמלי שלך.....

מו שיקו

New member
צופי

זה נכון שזה נראה חרה בלבן לצחוק על דיסלקטים או על כל בעלי מום מכל סוג שהוא אבל זה גם נכון שכל מה שסקסו כתב הם ת ג ו ב ו ת על מה שהמסכנה הצדיקה כתבה כותבת ועוד תכתוב עליו. כמה זמן אפשר לשבת בלי להגיב לכל ההתקפות הבהמיות האלה שלה? הוא כנראה הסיר את הכפפות ומגיב בדרכו הדוחה. אני לא מתכוון להבליג לעולמים , ואלחם בה גם, אמנם בדרך אחרת,בלי ליגלוג על פגמיה, אבל בהחלט להשיב לה כגמולה,ומבטיח לך שזה יכאב לה. היא התחילה במלחמה אבל לא בטוח שהיא תאהב את תוצאותיה. היה לך מספיק זמן ללמד אותה אחד מפרקי יסוד בפוליטיקה שימושית,שזה שמישהו לא מדבר ולא מגיב אליה,לא נובע בהכרח מחולשה.

הצופה.

New member
אבל מושיקו ../images/Emo13.gif

אתה יודע אנסה דרך השיטה היפאנית (משו מהמזרח שאתה אוהב) יש את הקראטה הקשוח שבו נכנסים ראש בראש יש את האיקידו והג´ודו בו משתמשים בכוח של היריב (בתבונה) ויש גם דרך שלישית שבה מסתובבים ובורחים ולא תמיד בגלל חולשה אלא מתוך עצמה כי לפעמים מענה רך ישיב חימה מישו אתמול כתב "כמה כיף לא להגיב
" ואם בכל זאת רוצים לריב אז אני כאן ואם תרצו אני מבטיח להעלב אם זה יעשה למישהו טוב
אבל ביננו מושיקו יש דברים שנראים ממש לא טוב יאללה סקסו ומושיקו בואו נסגור את העניין עד שמישהי מתעניינת בבוטן שלי אתם רוצים להרוס לי?
שיהיה אחלה יום לכולם

מו שיקו

New member
לא מבין מה אתה רוצה

יש לך בעיה עם סקסו , אז תפתרו את זה ביניכם, אני אוהב את סקסו אבל אנחנו לא שותפים,ואנחנו לא מתואמים כפי שחלילה זה יכול להיראות רק הבעתי את דעתי שתגובתו היתה כתגובה אליה. בקשר אלי , אני עוד פחות מבין מה אתה רוצה? שאני אתחיל לחייך למי שאתה רוצה? שאתחיל לקרוא מה שלא בא לי? שאסכים שאמא של שימון פרס היתה ערביה? מה אתה רוצה מותק? תגיד לי, אל תתבייש,אתה יודע כמה אני אוהב אותך אפילו שאתה ככה וככה וככה.......

הצופה.

New member
בוא אסביר לך

לכתוב שירים אני לא יודע לפלטרט גם לא סיפורים נאדא סגנון כתיבה חלש זה התחום שלי מהנדס אני לא כל אחד יכול לראות אבל מה אני גם רוצה לכתוב אז החלטתי להיות חייט ומכיון שאין לי אינטואיציה ואצלי הכל הולך לאט אז אני תופר חליפות אבל לאט לאט כי אני הרי הצופה כותב בגילופין ובסואית

סו

New member
חחחחחחחח

האמת מאז הכפפה והבוטן שלך הסואית שלי ממש פארשית לידך

טאקילה~*

New member
תגידי חוץ מברדק את זוכרת משו??????

מה קורה עם מחר יברדוקית אחת..תתקשרי אלי מחכה לך.

למעלה