מסיר איפור

פברואר2

New member
מסיר איפור

זהו. עכשיו גם לי יש במגירה עפרון עיניים (והחברה שלי בדרך לשכנע אותי להוסיף סומק ושפתון) נשבעה לי החברה שזה לא יורד ולא נמרח שמתי. באמת לא יורד ולא נמרח (של חברת פופה...נדמה לי שככה קוראים לחברה) וחוץ מזה שאני נראית משונה לעצמי
אני לא יודעת איזה מסיר איפור לעיניים הוא מוצלח חייבת משהו חזק, כי העיפרון הזה "יושב" כמו קעקוע על העור ומסרב לרדת (החברה שלי משאירה ולא מורידה את זה בכלל) תוכלו להכניס אותי לעולם האיפור? מה מומלץ בעניינים האלה? איזה מסיר איפור עיניים טוב? הצצתי היום באזור הקוסמטיקה בסופר וברחתי...ישר אליכם... כי אתם בטח תגידו לי נכון יותר מאשר הדיילות שמה

Mics

New member
את יכולה להריץ חיפוש בפורום איפור וציור גוף

אני אישית משתמשת במסיר איפור לעיניים של דר' פישר.

../images/Emo45.gif בדיוק ! גם אני אך ורק עם אלו

חפשי אחת לכמה זמן יש מבצעים בפארמים על החברות האלו וזה ממש משתלם. אגלה לך בסוד שבמצעים כאלו אני קונה משהו כמו 6-7 וזה מסדר אותי לכל השנה. כי אני הרי מתאפרת יום יום, אבל לא צריך יותר מ- 2-3 טיפות כדי לנקות את כל השליכטה בעיניים. קיצור- הדו פאזי הכי טוב . ופברואר- אני מה זה שמחה שסוף סוף נשברת. על זה תקבלי ממני שלוש קריאות היאך הידד, ואפילו כיף היי אחד, ושלוש צ'יקי צ'יקי היי... מתה עליך!

עם איפור כלכך קשוח,ממליצה על מגבונים

אני מתכוונת אך ורק למגבוני הסרת איפור. יש מגוון רחב של חברות,אבל אני ממליצה על "לייף" והמגבונים המדהימים של חברת WOW...יש להם ריח מטריף ואין שום איפור שעמיד להם

למעלה