מסירת מודעה

qwerim

New member
מסירת מודעה

אני אוהב את כל עם ישראל ויותר את מי שעושה את רצון בוראי. החרדים הם אנשים ישרים ברובם הפועלים מתוך אמונה חזקה ואידואולוגיה שלמה אני גאה להיות יהודי חרדי השוקד על דלתות התורה בשעה שבני גילי דופקים את הראש במסיבות אסיד (מטאפורה) אני מרגיש שחכמת התורה מאפילה ומייכחת על כל החכמות האחרות, כידוע לכל מי שלמד טפה תלמוד בעיון בחיים שלו וב"ה זכיתי להכיר גם חכמות נחיתיות אחרות כגון חכמת התכונה והצורה ואחרות (אלגברה) יחיאל אוהב אדם וישראל, שהינם יצירי כפיו של הקב"ה, מלך המלכים.

youvall

New member
תאמר לי יחאיל

האם אתה משרת בצה"ל?? הרי בני גילך בימים אלה מסתובבים ברחובות שכם מנסים למצוא עוד מעבדת חבלה בכדי למנוע פיגוע... תאמר לי יחיאל,איך נאמר בתנ"ך או בכל ספר אחר(משנה,גמרא,תלמוד וכו´ וכו´ וכו´) שדמו של אדם שאינו ממלא את כל מצוות התורה שווה פחות מדמו של אחד שכן? אמור לי יחיאל,האם זה נכון לבקר התנהגות של אדם אחר בזמן שהתנהגותך אינה מושלמת,אני חושב שלא ולכן איני הולך ומבקר אורח חיים של אדם אחר אז למה אתה כן,האם אתה ממלא את כל 613 המצוות?????????? אמור לי יחיאל,האם דמי אינו שווה לדמך? האם עצם העובדה שאניחילוני ואתה דתי הופכת אותי לנחות ממך? אם לא מדוע אני צריך למות בצה"ל בזמן שאתה יושב בישיבה שלך ולומד תורה? אמור לי יחיאל,האין זה ארץ הקודש אשר הובטחה לאברהם אך נאלצנו לכבוש אותה? אם כן מדוע אינכם עוזרים בכבישה מחודשת על מנת להגן על המדינה? אמור לי יחיאל לשאלה אחרונה,האם אתה חושב שזה שאיני מאמין לכל מילה בתורה ואני חושב שמדובר בספר מלא לוקשים וספר שמביא רק צד אחד אומר שאני יהודי פחות טוב ממך??? אשמח לקבל ממך תשובות לשאולת אלה לילה טוב יובל

למעלה