מסיפורי השכן ראובן

tvrui10

New member
מסיפורי השכן ראובן

במסגרת מסע האנטרפולוגי שלי עם השכנים להלן דו השיח עם אישתו של ראובן: "תשמע אהרון, יוסי בעל המכולת גנב בן גנב" אומרת לי אישתו של ראובן "מה קרה ?" " קניתי ממנו 100 גרם פפריקה חריפה ,שאלתי כמה עולה,אמר לי 4 ש"ח !" "נו ,אני שואל וכמה זה צריך לעלות?" "תקשיב טוב,עד הסוף !" "סליחה , תמשיכי" "אני עושה לו,למה 4 ש"ח ? אתה מוכר קילו ב 35 ש"ח.! " "יפה מאוד " אני מעודד אותה.. "מה הבן זונה הזה עונה לי ?,אם תקני קילו,זה יהיה ב- 35 ש"ח ,100 גרם אני מוכר ב 4 ש"ח". "תראי ,יש הגיון במה שהוא אומר , לא?" אני שואל בהיסוס "איזה הגיון ?אתה דפוק כמוהו..הרי אם אני קונה 100 גרם כל שבוע ,בתוך חודש וחצי זה יהיה קילו שלם,לא?" "את צודקת 100%..אל תקני אצלו יותר !" אני מעודד אותה.. "זהו שאני לא יכולה לא לקנות אצלו" "למה?" "כי הוא הכי זול , שלומי מוכר 100 גרם ב 5 ש"ח"

tvrui10

New member
אני אעביר לך את שלי בשמחה...

כולל אלו שעושים את הסופר שלהם אצלי בבית !

מעניין לשמוע את בעלה ראובן

אך היה עובר את המחסום הזה עם אישתו??? אבל לא מובן לי כל הסיפור הזה מצד אחד האמת גנב אותה וזה לא הוגן ומאידך הוא הכי זול דהיינו אין מקום אחר מלבדו. אם בעל המרכול עובד נכון הוא צריך לגבות 4.5 וגם אם יהיו לה טענות לא יהיה לה למי לפנות.

זהו, שאף פעם לא תספק אשה,,

בתשובה,,הכוונה.. תמיד תהיה לה תשובה ניצחת..ומנצחת.. שים לב שלא לפה ולא לשם, א יצאת ממנה ,, לך תבין נפש אשה..??. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח'

צילוש43

New member
לך יש שכנה אהרון ולי יש..

שכן אדיב..
יש לי שכן, שכל פעם שני יוצאת למעלית,,הופפפ הוא בפנים, קשקשן אמיתי שאינו מפסיק ולו לרגע אחד לחזר ולהביט. מנסה דרכים עקיפות, יורדת כבר במדרגות, פותחת את דלת הכניסה, נושמת לרווחה ולא מצליחה עדיין להוציא את האויר מראותי, מיד שומעת "ההלן חתיכה" ! עומד הוא לפני,מחזיק את רצועת הכלב לברדור בידו, בחיוך כזה גדול. חחחחחחח טוב טוב מקבלת את גזר הדין , אוזני מתרוממות לקבל את המחמאות. אים כבר אז כבר מה יש.... מה רע במחמאות? וכך אנו נעמדים ומשוחחים (שכמובן הוא הדברן הגדול) ועיניו מה זה משוטטות.. הכלב מושך מכאן ומשם,,והוא העקשן ממשיך בשלו ללא מעצור.. והינה הצעה מרהיבה שהיום קיבלתי,,,,,, "אישתי יוצאת למשחקי קלפים כל יום חמישי",, ואני נו,,אז? "תראי זה קבוע ביום הזה,,ואת יכולה לעלות,,אולי לכוס קפה?" "וואלה קפה בלילה אנני שותה, לא נרדמת לאחר מכן!" "נוווווו (מעניין מדוע הוא מושך את המילה) את יודעת למה אני מתכוון." "יאאאאאאא (מה נימשוך גם)לארח לך חברה, שלא ישעמם לך" "איתך חשבתי על משהו אחר, שבהחלט לא יהייה משעמם!" הלווווו (ממשיכה למשוך) אני ממהרת תסביר לי בפעם אחרת ווווווו.... ואולי תכיר לי את אישתך,,אוהבת גם משחקי קלפים,,, (אך האדום והמבוכה על הפנים חחחחחח) אולי גם אותי תוכל לצרף,,,,בייייי". מעניין שבכל השיחה הצליח להחזיק במקום את הלברדור ללא מאמץ מיותר,, אולי אולי יש דברים שנסתרים מעיני,,אוףףףףף דייייי. השארתי אותו עומד שם הרגשתי את מבטו מלווה אותי לכל הכוונים,,, ודווקא ככה.....בכוונה עוד הלכתי באינטוזים.

tvrui10

New member
לא יודע,איתי מתחילות רק שכנות

מעל גיל 80. אין לי מושג למה...

tvrui10

New member
אני מראש מודה באשמה !!

לפעמים גם מבלי לגעת מה האשמה.. זה חוסך המון כאבי ראש..

למעלה