מסיפורי בת-ים

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
מסיפורי בת-ים

והפעם ילדים, על חוויות מערב ממוצע בקניון בת-ים.. הלכתי הערב לקניון (וקניתי בגדים בחנות צרפתית, עם מוכר צרפתי, וזקן צרפתי, ומבטא צרפתי וחוצמיזה הוא גם היה חמוד
, אבל זה כבר לא קשור לעניין
) ובזמן שחיכיתי למעלית, קלטתי בעיני סצינה מעניינת. יותר נכון, האוזניים קלטו קודם. "ס-ליחה?!" אמרה הפריחה לשומר הגדול והרשע. "למה מי אתה שאתה תבדוק אותי?! הא?! למה מי אתה ?!?!" (~יש לקרוא בצעקות, תוך הנעת היד בתנועות סיבוביות ומאימות~). ראתה האתי כי סצינה משעשעת עומדת להתחיל, ונשארה במקומה, צופה באירוע. אמר השומר משהו בשקט, ושוב כעסה הפרחה. "לך לך לך ירוסי מסריח למה מי אתה חושב שאתה?!" (~שוב ההערה ממקודם~). צחקה האתי, ושמעה את הפרחה אומרת: "אל תגע בי יבן בן בן בן בן זונה!" כעסה הפרחה בת ה20 ומשהו עם שני ילדים קטנים, בעטה בכוח בכיסא המסכן והעיפה אותו ובכך נתנה דוגמא חינוכית לילדיה. צחקה שוב האתי, והמשיכה להאזין לשיחה שלא התפתחה הרבה - "כוס אמאמאמאמאמק יבן בן בן זונה! אל תגע בי!!!" צעקה שוב הפרחה, ואתי המשיכה לצחוק. הלך השומר השני לקרוא לעזרה ולהחליט מה לעשות בפרחה הגיבורה, בעוד השומר הגדול והרשע הראשון העז לבקש מהפרחה לעזוב את הקניון. "למה מי אתה שאתה תגיד לי לאן ללכת?!?!??!" צעקה הפרחה. הגיע עוד שומר גדול ורשע, ושני השומרים הגדולים והרעים גירשו את הפרחה מהקניון, ואתי המשיכה לצחוק.. מוסר השכל: ילא ילא מזה הליפה הזאת?!

עלפית

New member
אחד מהאירועים האלה שפשוט../images/Emo142.gif

שווה לגרור את עצמך לקניון בשבילם
ונותנים טעם טוב לכל היום

=Wednesday=

New member
לצחוק או לבכות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

דרך אגב, הייתי בשישי-שבת בבת-ים! למזלי לא יצאתי כמעט מהבית של חברה שלי..
אבל בדרך לשם הסתבכתי לגמרי והגעתי ליפו...
(לא באשמתי!!!!!)

ffiendd

New member
:D:D:D../images/Emo54.gif

זה בטח נראה יותר מצחיק במציאות מאשר כשמספרים את זה
או: זה נשמע יותר טוב באנגלית
*מאיע חושבת על הרמיוני בתור פרחה**מאיע מצחקקת*

PopPy

New member
האא איזה ימים מצחיקים.. (המשך)

אז היום הייתי בבריכה, בחולון. יצאנו למים, וכשחזרנו גילינו שהזיזו לנו (לנו = אני וארבע חברות שלי) את כל הדברים, והתנחלו לנו במקום. אני מניחה שאתם מכירים אותי מספיק טוב כדי לדעת את ההמשך
התעצבנתי בטירוף, וצעקתי על הפוסטמה שהעיזה להעיף לנו את הכיסאות (!) כדי שהוא מלכותה תוכל לשבת. ומכיוון שאני הרי "חצופה" ו"חסרת חינוך" - פריחה פתטית בשנות ה40 לחייה לא יכולה להזיז את עצמה למקום אחר. בשלב מסוים זה הגיע לזה שהיא איימה לזיין אותי אם אני לא אזוז. אני מצידי שמחתי שאני עושה לה את זה, אבל הסברתי שאני אומנם ליברלית ואין לי בעיה עם גייז, אבל אני לא בקטע ואם היא רוצה אני יכולה לסדר לה מישהי. היא מצידה שלחה אותי חזרה ל"באת-ים". אוי זה היה כ"כ משעשע!

Bohemian kid

New member
../images/Emo6.gif טחחחחח

'אתי והפרחות התועות' - ספר לילדים עם יציאות רכות.

PopPy

New member
לא לא, זה יכלל ב"מדריך השלם למטייל

ברחובות בת-ים". יש בו הסברים על מיני הפרחות ולהקות הפרחות (פעם פרטתי את כולם), הערסים והרוסים, סיפורים נבחרים מרחובות בת-ים ומפה למטייל המצוי (רביצה בטיילת, חזרה לקניון, שוב לטיילת, ושוב לקניון, ואז לגינה הציבורית, שוב לטיילת ואז לעיגווול).

Snitch

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

יש לי רעיון גאוני בעקבות מה שאמרת עכשיו
לפרטים כנסי [
] לצ'אט, לא מפרטת כרגע בפורום

mishmesh

New member
ועכשיו סיפור פתח-תקוואי:

אתמול הייתי עם עוד כמה חברים בקניון הגדול, ובהתחלה נכנסו להיפר-נטו לקנות אוכל. בכל מקרה, אחד החברים שלי קיבל עודף של 10 אגורות, אבל מכיוון שהוא כבר שם את הארנק בכיס והידיים שלו היו מלאות בדברים הוא לא יכל לשים את ה-10 אגורות בארנק. אז הוא אמר בצחוק "אולי אני אתן את זה בתור טיפ לשומר בכניסה". אז אחד החברים האחרים חשב שהוא רציני ולקח את ה-10 אגורות... והלך לתת את זה לשומר! השומר הסתכל עליו במבט זועם ומבולבל, והוא הושיט את היד לכיס שלו כדי לשים אם את הכסף, אבל זה שנתן לו חשב שהוא הולך לשלוף את האקדח ולירות בו או משהו, והוא ברח משם בצעקות.
זה היה כל-כך קורע!

coolit

New member
../images/Emo6.gif

יהה... ליד ההיפר נטו נפגשנו לראשונה..^^; צחי, איציק, איריס, שמיכל ואנוכי, ולכל אחד ואחת מאיתנו זה היה המפגש הראשון.

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo56.gif

בימים של מיתון במשק, ככה אתם מוותרים על עשר אגורות
זה מזכיר לי שבמפגש בנסציונה שניצל לקחה את קטלוג "קסטרו-מן" בו מככב דודי בלסר הקוסיט... ואח"כ לא היה לה מה לעשות איתו אז הצענו לה לתרום אותו לנזקקים

Me 4eVer

New member
ובמפגש ברעננה..

תרמו לנו עשר אגורות..
(נראה לי שזה גם היה עם שאני)

למעלה