את מעדיפה אותם נמוכים ובוגרים בסגנון דסטין הופמן, או צעירים ובהירים יותר בסגנון בראד פיט?
א א י ל ה New member 14/10/06 #21 את מעדיפה אותם נמוכים ובוגרים בסגנון דסטין הופמן, או צעירים ובהירים יותר בסגנון בראד פיט?
א א י ל ה New member 14/10/06 #24 רווחים זה כבר תפוס. אבל אם היא מתעקשת אפשר להציע לה גם אחד שחור וגדול. אנחנו נדיבים היום מאוד. מאוד.
א א המקורית היחידה New member 14/10/06 #28 טוב בסדר שכנעת אותי, זכיה גדולה, חד פעמית, ענקית, שחורה, ושתהיה גם מתוקה .
א א המקורית היחידה New member 14/10/06 #31 זה שוקו לד מה שיש לך שם, או שאתה סתם עוד שחור שאיילה שלחה?
D Dan_Kap_ Active member 14/10/06 #32 אני../images/Emo35.gif שאל האיש הירוק [ אני מנפנף על הכבש השישה עשר ]
א א המקורית היחידה New member 14/10/06 #33 וכמו תמיד,כצפוי, "שוקולד קטן ושוקולד גדול שוקולד יקר ושוקולד בזול..."
D Dan_Kap_ Active member 14/10/06 #35 מי שמביט בי מאחור - לא יודע מי אני עכשיו תקחו את התקליט ותהפכו לצד שני [ מורשת הכבש השישה-עשר לתסכול דור הדיסק]
מי שמביט בי מאחור - לא יודע מי אני עכשיו תקחו את התקליט ותהפכו לצד שני [ מורשת הכבש השישה-עשר לתסכול דור הדיסק]
א א המקורית היחידה New member 14/10/06 #36 תביט רגע לכאן : Jessica Rabbit: You don't know how hard it is being a woman looking the way I do. Eddie Valiant: You don't know how hard it is being a man looking at a woman looking the way you do. זהו.
תביט רגע לכאן : Jessica Rabbit: You don't know how hard it is being a woman looking the way I do. Eddie Valiant: You don't know how hard it is being a man looking at a woman looking the way you do. זהו.
א א המקורית היחידה New member 14/10/06 #38 מספיק לזמזם :Roger Rabbit ! Look , stars ! Ready when you are , Raoul