מסימני האביב

מסימני האביב../images/Emo46.gif

קור כלבים בחוץ, מפוזרת מתכרבלת בשמיכת הפוך החמה שלה וחולמת חלום אירוטי מדהים עליה כשהיא מטיילת עם בעלה ביער חמד [טוב, הגזמתי, מופרך מדי, אבל אין לי כוונות לספר לכם מי היה שם בחלום מלבדי] והנה................. הלטיפות האוהבות, המגע המענג,הנשימות החנוקות- כל אלה הולכים ומתחלפים, הולכים והופכים למשהו אחר לגמרי. הלטיפות לגרודים, המגע לדקירה, הנשימות לנחרות היסטריות של בתי שהגיעה באישון לילה למיטה אבל זה לא קשור לאביב, זה קורה תמיד. אמתכם מתעוררת. מאות [ואולי רק אחת, אין לדעת אצלן] יתושות תוקפות אותה בלי בושה. כל חלק שהיה חשוף נעקץ קשות. זהו, היא יודעת סופית שפסח הגיע. למה? למה כל החורף אין הכנה לזה? למה יתושות לסביות מעצבנות מעדיפות אותה ולא עוקצות לעולם מישהו אחר בבית? אין תשובות, ולמי אכפת? כי היום המפוזרת יוצאת לחופשת פסח [הדבר היחידי הטוב באביב הארצישראלי, חוץ מיום העצמאות ומשבועות, ומהחיטה המזהיבה ]. בוקר אור לכם ולכן תושבי ותושבות הפורום הנכבד

טאKילה

New member
חתיכת מוצצת!../images/Emo11.gif

סאמקקקקקקקק היתושה הז'ותי
מה זה ההתעללות הזו במפוזרת ג'וניורית?
האביב הפכפך, ככה זה כשעוברים מעונה לעונה. אני אוהבת את האביב עם כל מה שיש בו.. הפריחה מדהימה לא חם לא קר, האוויר במינון סביר. שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא.
חופשה נעימה בובע
בוקר טוב מפוזרת מותק

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo159.gif../images/Emo185.gif

קומו קומו יום שני היום, מהר לצאת מהחורים של הגבינה, מי לקח ת'סוכר של הנס קפה? בעצם אני שותה בלי ומרגישה עם
יום נפלא לכולם

שמים1

New member
בוקר טוב טאקי ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo141.gif

בא לי לחזור לחורים של הגבינות ולחרופ חרופ אדיר כמו שכתוב בתורה ...
אבל אני מתארגנת ליקיצה..מפני שלג'נג'ה יש היום מסיבת סדר בגן ...ואני אתארגן להמון המון סדר בבית. יום טוב אנשי
הייידההההההההה לקוווםםםםםםםםםם

שמים1

New member
חחחח בוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מחלומות בהקיץ לקום מלאה בעקיצות.....
...לא ממש משהו אבל תסתכלי חיובי..אביב הגיע פסח בא ..
...ותראי איזה אייקונים מאפנים הביאו לנו לכבוד החג ...
.. בוקר טוב עולם ,
....בוקר טוב מפוזרת וכולם , יום חמים ונעים ....עם חיוך בלב

12אניהיא

New member
בוקר טוב אחלה יום

ויערעת לא יפה לעבוד עליי בטח לא בחמש בבוקר.. רק אני נפלתי במתיחה שלך

אלמרה

New member
את רק אומרת "יתוש" ולי יש ניחוש!

את אחראית על הפרסום פה בצד שמאל של המסך... יש פה משהו טורדני במיוחד: על מלאריה ויתושים, מה ממני הם רוצים? אני לא נוסע למקומות נגועים - פעם כשהייתי חייב לנסוע לניגריה רק לשלושה ימים הייתי בהיסטריה ולא נגעתי באוכל ובמים שלהם. אם יש משהו שאני לא יכול לעמוד בו זו יתושה (רק הנקבות הן מוצצות) באמצע הלילה עושה לי זזז.זזזז.זזזז.זזזז... זובי! לה אני לא נותן!

אלמרה

New member
ברור! מה חשבת?

ובגלל זה אני גם מחפש כל הזמן אישה שלא נותנת.... לצאת.

בוקר טוב אנשים ../images/Emo20.gif

אחחח לקרוא אתכם... לחייך עם כל הודעה שלכם... יום נפלא לכולכם

בוקררררררררררר..../images/Emo140.gif

לכולםםםםםםםם...
מה שלומכם?? תגידו גם לכם קורה מין דבר כזה שכשיש אירוע בחיים חשוב פתאום אתם מגלים מי באמת החברים האמיתיים שלכם?? וזה לא אלו שחשבתם עליהם כך...

חילה חמודה..../images/Emo24.gif

כן בדיוק כך זה מה שקרה לי כבר מאתמול האדם בין הקרובים הכי הכי... וממנו לחטוף זפטה במקום לעודד לפרגן אומר שהאירוע איבד פרופורציות נוווו מרגיזזזזזזזזזז מקומםםםםם
לא נורא לגבי השרשור הרי צחוק ורצינות הם חלק מהחיים

שמים1

New member
ורד נשמה ../images/Emo23.gif|כלנית\../images/Emo42.gif

הרי תמיד אומרים שאדם ניכר בכיסו , כוסו , וכעסו ..וחבר אמיתי ניכר בשעת צרה...ולעיתים כאשר מגיע השעה הזו ...את מסתובבת מסביבך ורואה..כמו שאומרים יוצאי רוסייה...נייט ...קפוט ...אין חברים... אבל חצי הכוס המלאה של כל העניין שלפחות את מגלה זו ולא חושבת שכאילו יש לך חברים....
שיהיו לך רק שעות טובות אישה מקסימה שכמוך

תודה מתוקה...../images/Emo24.gif

הנה העליתי דמעות כי את נגעת לי בדיוק בנקודה אשה מקסימה שכמוך וכן טוב שעכשיו מודעת ויודעת..זה עדיין כואב אך בטח יעבור..כי האירוע והשמחה יתקיימו והאושר שבליבי אף אחד לא ייקח

למעלה