מסילות לוידיאו

amirmk

New member
מסילות לוידיאו

שלום, אני מנסה לצלם סצנה בה המצלמה מוצבת בזווית נמוכה במיוחד (בגובה הרצפה), אני מנסה לעשות את זה בעזרת מסילות. אני צריך שהמצלמה תהיה יציבה, ישרה וזזה במהירות קבועה על פני המסילה. בתודה מראש, אמיר.

זה נשמע יופי

לא הבנתי אם ההודעה מעלה בעייה שנתקלת בה או שהיא משתפת את הפורום בחווית הסרט...

amirmk

New member
בעיה שנתקלתי בה

לא הצלחתי למצוא מסילות מספיק טובות. אשמח לשמוע את המלצותיכם

amirmk

New member
4.5 קילו

גודל בינוני. אם זה מוזיל בצורה משמעותית אולי אשתמש במצלמה אחרת, קטנה וקלה יותר.

ofer1973

New member
אם המצלמה היתה קטנה

אם המצלמה היתה מצלמת כף יד ,אז ההיתי מציעה לך (כמה שזה נשמע דיבילי) לחבר אותה על מכונית עם שלט (צעצוע של ילדים) ,וכך ההיתה מקבל מהירות קבועה וגם יכלתה לשנות כיוון בכל עת שתירצה . אבל הפיתרון הזה לא מתאים למצלמה גדולה . אם יש לך שימוש רב בצורת צילום הזאת ,אז אין בעייה ליבנות מסילה מתאימה . עופר.י

amirmk

New member
שימוש חד פעמי בלבד

זאת הסיבה שאני גם לא מוכן להשקיע במסילות יקרות.

shai955

New member
בדקת בהשכרה של מסילה?

יכול להיות שזה לא יקר כל כך...אם אתה בודק את זה אם תוכל לספר לנו כמה זה עולה. ובכלליות במה השתמשת בסוף.

חברות השכרה

נראה לי שהפתרון המועדף, הוא לפנות לחברות השכרה כגון מובי מוביל או FTS , להגיד שאתה סטודנט ולשכור את הדולי. אם אתה מניע את המצלמה על משטח חלק, קרוב לוודאי שלא תצטרך מסילות. אם המשטח הוא קופצני ולא אחיד אני מציע להביא איש גריפ שיודע את עבודתו. רק תכין את הכיס : דולי פשוט עולה כ- 20 דולר לסטודנט. מסילות באורך 2.5. מטר האחת, עולות כ- 8 דולר למסילה. גלגלי מסילה כ- 20 דולר (גלגלים למסילות ישרות) אלו בערך העלויות.... צפה פגיעה. יש את כל הקומבינות של עגלות למיניהן, החל מעגלות של סופרמרקט וכלה בבניית עגלות עם גלגלים עבים.

amirmk

New member
המחירים להשכרה או רכישה?

כי דברתי עם אחד הספקים והוא הציע לי 6 מטר מסילה בכמה אלפי שקלים. אני מחפש רק משטח ישר, ללא פאן או טילט שישא את המצלמה במקביל לעצם.

ofer1973

New member
תרשה לי להציע

ערב טוב. תרשה לי להיות פרמיטיבי ולהציע לך משהו שנשמע קצת דבילי , אבל מאוד זול ויעיל. תיקח סקטבורד ותקבע עליו את המצלמה בצורה ישרה ובטוחה , לסקטבורד תיקשור חבל שבעזרתו תימשוך אותו . וכדיי לקבל מסלול ישר ואחיד ,תניח משניי צידיו פסי עץ באורך שאתה רוצה להזיז את המצלמה ,וכמובן חשוב להניח על שתיי קצוות המסילות משהו כבד כדיי שלא יזוזו. אני מתאר לעצמי שזה נשמע מאוד דבילי ,אבל תאמין לי שבתוצאה הסופית אף אחד לא ידע איך צילמתה את הקטע הזה. מקווה שעזרתי לך ,כי ניסיתי לחסוך לך בהוצאות לשימוש חד פעמי. עופר.י

למעלה