מסיכת full face

אילוניק

New member
מסיכת full face

לפני מס ימים חיפסתי מסיכת פול פייס ומי הרים את הכפפה עמית מסנפיר מוניטין תרם את יכולותיו הבלתי ניגמרות ואירגן לי לשבוע הבא מסיכה כזו לא בן אדם ענק (ילד ) אילוניק היפה i.h.b

אני מחפש ריברידר של halcyon

עדיפות ל RB80 כפול לביקור ב Doux de Coly שמישהו כבר ירים את הכפפת צלילה
. דרך אגב עמית , עוד לא ניסיתי את הסקוטר של סקובה ..... למרות שמה שאני באמת רוצה לנסות זה את ה GAVIN סקוטר הזה .... שלומי

אני מחפש ריברידר של halcyon

עדיפות ל RB80 כפול לביקור ב Doux de Coly שמישהו כבר ירים את הכפפת צלילה
. דרך אגב עמית , עוד לא ניסיתי את הסקוטר של סקובה ..... למרות שמה שאני באמת רוצה לנסות זה את ה GAVIN סקוטר הזה .... שלומי

lizard

New member
300 פיט - בערך 100 מטר

מטורפים על כל הראש אבל לא עד כדי כך (אני מקווה)

בחורות עם בייצים

לא רציתי ליפתוח שירשור ניפרד אז אני משרשר לכאן . בימים אלו מנסה צוללת לישבור את שיא העולם בצלילה לעומק לנשים , לעולם לא אוכל להבין מדוע מישהו רוצא ליקבוע שיא לצלילה לעומק . גברים אני מבין , צריכים לפצות על השנורקל הקטן אבל נשים ... ? מקווה שתעבור את זה בשלום צירפתי קישור לאתר המיתעדכן יום יום . שלומי

זרובי

New member
לא נראה לי בחורות עם ביצים

יותר נראה לי בחורות בלי שכל. זה שלגברים אין שכל והם מנסים לשבור כל מיני שיאים טפשיים זה ידוע. אבל נשים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
די כבר לזרות לנו פצעים על המלח

לא רק שאתה עושה לנו לפני זה כּוסָה על הפנים עם סכין יפנית אתה עוד משתמש במלח לימון. ו ב ב ח י " נ

עזוב תמונות

כיוון שאני יודע מאיפה הורדת את התמונות האלה ( WWW.GUE.COM ) וביגלל שאתה ממש לא רחוק מ HIGE SPRINGS שבפלורידה , אז אולי תינטוש את המקלדת ותיקפוץ לשם לביקור , אפילו אם לא יצליחו ללמד אותך לעשות את זה כמו שצריך ( DIR ) תוכל להנות מאתרי הצלילה המדהימים , עד שלא תגיע לשם לא תדע מה הכוונה במושג שקוף כקריסטל . אני שביקרתי שם בעבר מאוד מיתגעגע . שלומי

למעלה