מסיכות

מסיכות

במה פנים סתורות עוטות צבע. הבעות שאולות. בתוך המולת קרנות רחוב ושאון השוק בירה בכוס פלסטיק מותגת. אני מתייחדת עם אחד חזק, נוגע. צלילי קולו השרוט קודחים את דרכם אל תוכי. חזרתי עם אגרוף קפוץ ללא לחן. אמילייה.

שמים1

New member
הוי אמילייה יקירה

" צלילי קולו השרוט קודחים את דרכם אל תוכי" ... כתיבתך עוצמתית ומדהימה בעיניי . ערב טוב לך

odo13z

New member
מסיכות....../images/Emo66.gif

מסך. פנים של אותיות וציורים לובשים צורה ומתגשמים בדמיוני.... הבעות של אייקונים שמישהו צייר.... עכבר ביד ימין מקלדת בשמאל.... באמצע.....לב בודד ומייחל מתייחד לרגע עם הצמא שבי.... הד המילים שלך חודרים אלי כנגד רצוני.... באתי בזרועות פתוחות....ומושטות.... לעטוף את אגרופייך הקמוצים. לחמם את ידייך.... התרשי ?

odo13z

New member
תיקון קטן.....ברשותכם....../images/Emo66.gif

הדי המילים שלך ......וגו. ( במקום ....הד... ) תודה. (-:

צילוש43

New member
מנעמי החיים..

מנעמי החיים אוספת אוגרת.... את הרגש למגירות שמעלות מחשבות מעלה את כל התמונות ואין לי שום חזקות... חופשיה כפרפר
לשוטט בין פרחים
עצים ושיחים
טועמת את מנעמי החיים

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifצילוש כיף שאת פה../images/Emo13.gif

ולאחר שאספת אגרת לך רגשות , הצלחת לצאת לחופשי....זה מעניין ומיוחד לחוות כך...כתבת בצורה אמיתית ויפה
בוקר נפלא לך

צילוש43

New member
גו'זי הנפלאה ../images/Emo24.gif

אוהבת את מחמאותייך
אוהבת את איקונייך
נפלאה אחת ומיוחדת במינה
תודה

odo13z

New member
מנעמי החיים....../images/Emo66.gif

כמהה....אל מנעמי החיים... שואל את עצמי.... האם יבוא עוד רגע של חסד באשמורת השלישית...? האם עוד נחוש....כבראשית...? עונת הדלעת...טרם בשלה... עודה מוסתרת.... מאחורי המסכה..... השמש קורצת.... שולחת קרני אור.... בין פרח לפרח..... עפה ציפור....:)

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifאודו כתבת , ממש מעבר למסך..

הוירטואליה ,
משחררת מימך מילים מילים ...יפות ..
דרך מקלדת ואייקונים
אפשר כמעט לגעת , וזה יפה
בוקר טוב לך

odo13z

New member
תודה ג'וזפין......./images/Emo66.gif

גם את כותבת יפייפה. אמילייה.....היא כניראה ציפור נדירה.....בתחום הכתיבה. צדקת בהערכתך.....לדעתי....:)

קטונתי, אודו

אינני נדירה. טווה שתי וערב. מארג אותות הופך לאותיות. בדי מילים לובשים צורת בגד - כפת בראש מילה. כתף? ראש? בגוף אני מבינה. אמילייה.

odo13z

New member
א מ י ל י י ה......./images/Emo140.gif

צנועה.... אך נדירה אין לי ספק מארג המילים שלך אריג משי נוצץ בעיניי.... חוקי בגד כפת אינם נהירים לי כלל אך שירתך ליבי כפתה עד כדי הולכת שולל בגוף את מבינה....? מה את.....משוררת מקסימה או שמא....מרפאה ??

אודו

קוראת באור בין הערביים מילים שנכתבו עם קרני הבוקר. שעות של חסד אלו וגם אלו אוסרת את עצמי לתודות לך. אנא, אל תלך שולל כי אינני מוליכה. מהלכת ותו לא. אמילייה.

odo13z

New member
א מ י ל י י ה.....

כבר אחרי חמש..... בחוץ ... אולי זורח כבר ירח....:) אוסרת את עצמך..... האם את אסירה שלי...? או את לי אסורה.....??? מה רע בללכת קצת שולל.....אחרי מילים יפות ??... מה כבר יכול להינזק ? מה כבר יכול לקרות ? קשישה בת 99 ....... מה יכולה כבר לעולל ????

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifכתיבתך מיוחדת אמילייה

מיוחדת ומושכת , נעים לקרוא
בוקר טוב

למעלה