מסיכות

Girl of Pain

New member
מסיכות

הולכת ברחוב. מלא אנשים מכל הצדדים. ואני נסחפת עם הזרם- אבל בעצם תקועה באותו מקום. מי שמסתכל מהצד רואה סתם נערה הולכת ברחוב. מנסה להתחמק ממבטים. אבל מי שבכל זאת מצליח להסתכל לתוך העיניים- יכול לראות הרבה כאב. פחד. כעס. געגועים. אולי לכן אני מורידה את הראש ומנסה להיבלע. כדי שלא יראו. כדי שהמבט לא יבגוד בי ויחשוף את הכל לעיני זרים. כדי שלא ירחמו עלי. גם אני רק עוד בת אדם. גם אני רק עוד נערה מתבגרת. גם אני כביכול כמו כל האנשים שהולכים מסביבי. אבל בעצם אני כבר מזמן לא בתוכם. העולם גזר אותי ממנו במדויק במספריים חדים. אני רק מודבקת בו, אבל לא חלק מהתמונה. כשכולם ממשיכים להתקדם, אני נעצרת ונתקעת. והם פשוט עוקפים. כדי שאני לא יתקע להם בדרך. כדי שאני לא יקלקל להם את המצברוח. שהם לא ידבקו במזל הרע שלי. כשמסתכלים עלי רואים רק עוד מישהו כמו כולם. הולך ברחוב כמו כולם. מדבר. צוחק. שמח... אבל זה הכל מסכה. מסכה שמסתירה אותי מאחוריה. את כל הכאב והפחד והגעגועים. ורק העיניים מסגירות אותי. כי כמו בכל מסכה- יש גם חורים לעיניים. וכך גם במסכה שלי, שלא מצליחה להסתיר אותם, והכל ניבט דרכם אל העולם. לכן אני הולכת ברחוב ומורידה את הראש, כך שרק הריצפה רואה את מה שהולך בתוכי. ומדי פעם מרימה מבט אל השמיים ומחפשת אותו בהם. ואלוהים יושב למעלה, מביט בי בשלווה. מחייך לצרות שלי. מדי פעם מוסיף עוד אחת לרשימה. ואני- דמות קטנה שהעולם פלט מתוכו. כתם שחור בתוך כל הצבעים המטושטשים. רק עוד בן אדם כמו כולם..

שיריק2

New member
כולנו עוטי מסיכות

לכל אחד יש את המסיכה שלו. ואם תקדישי עוד כמה שניות וכן תציצי לעיני אנשים תראי שבכולן יש מידת עצב. אין מי שלא חווה אובדן או חולה ומתסייר בעצמו. במקום להיבלע תנסי להיפתח ותראי שכולנו מחופשים.

Girl of Pain

New member
אני יודעת...

כל אחד חווה כאב משלו. לכולם יש מסיכות. אין בנאדם שאין לו. אני מדברת כאן על הכאב הפרטי שלי.

gshalmonit

New member
כל הכבוד !!!

תשמעי, זה מדהים! כל כך יפה מה שרשמת, איך הוצאת החוצה את כל מה שכולנו מרגישים!!! פשוט מדהים! אולי את צריכה לרשום איזה ספרון עם הדבר הזה ובטח יש לך עוד כאלה. ממש יכולת מדהימה של כתיבה והבעת רגשות! תמשיכי, זה יעזור לך, וזה עוזר גם לי באופן אישי לקרוא מה את מרגישה ולחוות איתך את הרגשתך ובתוך זה להרגיש בפנים, כי גם אני מרגישה כמוך! ואני בטוחה שעוד כמוני! אז אל תפסיקי!

Girl of Pain

New member
אני ממש שמחה שזה עוזר לך...

אני מוציאה החוצה את הרגשות והמחשבות. לי באופן אישי זה לא עוזר, אבל אני שמחה לראות שלאחרים כן...

למעלה