מסיכות של אופי...

Digi Lista

New member
מסיכות של אופי...

כרגיל הגיע פורים וצריך דיון שקשור לנושא הפורום(דיג'ימון...)... בואו ננתח כול מיני מסיכות שהשתמשו בהם הדמויות מהסדרה-למשל הציגו אופי מסויים כלפי חוץ כשבפנים למדנו להכיר אופי קצת אחר... יאללה כולם משתתפים ולא סתם לכתוב אלא גם להגחיב על מה שאחרים כותבים-עדי,טלי,לורי,אופיר,מון,ספון,יאנה,קסניה,יובל,הילה וכול השאר(אני פשוט לא זוכרת עכשיו את כולם)אל תהססו להראות נוכחות אנחנו זקוקים לזה

Apikachu L

New member
איזומי

ראיתם איזה חברותית היא וקולית היא בתחלית העונה, ואחר כך מתברר שהיא הייתה הילדה הכי אאוט בבית ספר? או ג'י פי שהיה כזה אדיש וטפשון ורדוד והתברר כמישהו עם עומק מדהים וידע בפיזיקה... או ריקה הזאבה הבודדה והתוקפנית שיש לה קוצים רק מבחוץ או קן...צריך להסביר לגיביו?

lori4

New member
מאט

בתחילת העונה הראשונה הוא היה הזאב בודד הקלאסי אבל אחר-כך הוא התחיל יותר להיפתח ואז ראינו שמתחת למסכה הזאת שלו יש ילד חברותי ומאוד נאמן. דווקא בקטע של קן אני לא מאמינה שהייתה לו מסכה כי אנחנו לומדים בסופו של דבר שמה שהוא היה בתחילת העונה(הילד המגעיל שבעט בכלבלב החמוד ההוא) היא בגלל זרע האופל והיה מאוד קשור למה שקרה לאחיו ולרגשות שלו כלפיו.

Digi Lista

New member
...

לורוש כמה כיף לראות אותך כאן,שאלתי עלייך השבוע,ממש התגעגעתי
אני חושבת שכמעט לכול דמות יש מסיכה,יש את מה שאנחנו רואים כלפיי חוץ ויש את האני פנימי שהוא לא תמיד אותו הדבר. מאט וטאי למשל הם דוגמא קלאסית-האחד מופנם והשני מוחצן,הראשון אדיש והשני לא יכול להתעלם מכלום ולמרות הכול הוא מפספס הרבה פרטים... לאט לאט ככול שמתקדמת העלילה אנחנו לומדים שהניגודים ביניהם קיימים אבל הם לא כפי שמציגים אותם,הם הפוכים... מאט מתגלה כאחד שמשכנע את טאי לא לדאוג,מה שאומר שטאי מתנהג כדאגן ודיי מוריד לעצמו את המסיכה הקלילה,החפיפניקית וחסרת הדאגות... מה שכן, זה מאכזב כול פעם מחדש שלא מגיבים כאן על כלום,אם זה ממשיך ככה...אתם יודעים את ההמשך...

lori4

New member
טאי מאוד מוחצן לפעמים זה נכון....

אבל דיוויס עוד יותר, בתחילת העונה יכלתי להגיד מה הוא מרגיש גם בלי לדעת על מה הם מדברים, היו לו כמויות מסחריות של פרצופים. בסוף העונה אנחנו מגלים שנכון חלק מהחוסר טאקט שלו הוא מאוד אמיתי אבל הוא בתוך תוכו גם ילד אחראי, שלא עושה צחוק מכל דבר.

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif

זה הדיון שצריך להיות למעלה...מה דעתכם להשתתף?
ומה קורה לורוש?

למעלה