מסיימת טיפול

חורה

New member
מסיימת טיפול

מכירות את זה שאן שוב באות לפסיכולוגית ומרגישות שאתן מבזבזות זמן וכסף?
כי כבר אין על מה לדבר, כי חפרתן שוב ושוב ושוב על איזו ילדה הייתן, כי את לא בדיכאון, כי הכל פשוט בסדר.
הכל בסדר איתי
נותרו בי שרידים של הפרעת האכילה שאני מאמינה שאני יכולה לחיות איתם בשלום.
ההפרעה כבר לא שולטת בי
לא חשבתי שה אי פעם יקרה.
הופעתי פעמיים השבוע בתל אביב, הרגשתי בנוח עם הגוף שלי.
אני לא רזונת, אף פעם לא הייתי רזונת, וגם אף פעם לא אהיה רזונת.
המלחמה הזאת שפתחתי עם עצמי כדי להיות רזונת הייתה מועדת לכישלון מראש.

קולדון

New member
היי

כן, אני יכולה להבין שאם מרגישה תקועה ברמה מסויימת, תרצי להפסיק את הטיפול.

אבל, את בעצמך כותבת שיש לך עוד שרידים של הפרעות אכילה.
בעיני, זה כמובן תלוי מה זה אומר השרידים האלו, אבל הפרעות האכילה הן סמפטום למשהו אחר, ואפילו כשהן ממש ממש כבר מאחור, יש דברים שצריך לעבוד עליהם בטיפול טוב. בעצם, את כל מה שלכבודו התכנסו כאן בעצם.
כל צורת החשיבה שהתעקמה, והטריגרים שהובילו לפנות להפרעות אכילה.

אולי את צריכה הפסקה מסויימת, ואולי את צריכה מטפלת אחרת...

כן

מסיבה דומה אני הפסקתי את הטיפול לפני קצת יותר משנה. פשוט היו איזה 2-3 פגישות שבהן עוד לא עבר חצי מהזמן של הפגישה וכבר לא היה לי על מה לדבר. זה לא שהבעיות נגמרו אלא שאולי הן פחות הציקו לי או שאולי בעצם לא היה לי כוח להשקיע בלשנות את המצב. (ואני לא מדברת על כסף..)
אז הפסקתי ולמרות שבשנה שעברה מאז היו רגעים שחשבתי לחזור לטיפול בסוף דחיתי את זה כי לא חשבתי שיש לי כוח או חשק ממש להשקיע בשינוי. סוג של התמכרות להרגל. (כמובן שאני מדברת פה רק על עצמי ולא רומזת שאולי אלה גם היו הסיבות שלך..)

lital172

New member
מתוקונת

אולי נכשלת בלהיות רזה אבל זכית בעצמך. קיבלת את עצמך... אומנם סה קרה בנסיבות שפשוט לא הצליח לך. אבל תפסת את עצמך הבנת שזה לא שווה את זה. ואת עושה דברים יפים וטובים עם עצמך ואני גאה בך. מרגש. להבין שאת צעד אחד קדימה. והשרידי האלו נשאר לטפל בהם טוב ולהיות תמיד עם יד על הדופק. אני חושבת שמגיעה לך איזו מתנה על הדרך הזו. במה תפנקי את עצמך? שסה בא מעצמנו זה הכי מיוחד..

נמחק וכותבת שוב, גררר

אני לא מבינה אם זו החלטה או התלבטות, ואם החלטה אז שלי מי, אבל-

בעיני הנקודה של הפסקת טיפול היא נקודה שבה את מגיעה לפיוס עם עצמך. פיוס זו מילה אמורפית אבל אני משתמשת בה כי בעיני היא אומרת יותר מהשלמה, היא אומרת איזו קבלה שלווה, איזו חיבה ואהדה, גם לחלקים שהיית יותר מסוכסכת איתם בעצמך ובעולם.

אני יודעת שעשית דרך ארוכה מאוד, מאוד, אבל גם מההודעה הזו, וגם מהודעות אחרות לא ממזמן, לא נשמע לי שאת שם...

למעלה