מסיבת Grunge

FlamMAble

New member
מסיבת Grunge

Nirvana, Pearl Jam, Hole, Alice In Chains, Soundgardeb, Smashing Pumpkims, Finger Eleven ועוד.. יום רביעי
23.10.2002
19:30 הכניסה חינם
לעוד פרטים- (מקום,ועוד בירורים נוספים..) ICQ 144593334

Mohawk Tom

New member
כנראה שלא יהיה גראנג רק צביקה פיק!!

כן כן מה שאתם שומעים אני מכיר את הדברים האלו אני זוכר היתה פעם מסיבת פאנק רוק ולא היה שיר פאנק רוק אחד בל מה כן היה??? נו נחשו....... צביקה פיק!!! בלעעעעעע והם עשו פעם כזה ערב כישרונות צעירים שכל אחד היה צריך לנגן על משהו וזה ותהיה תחרות ובסוף!בום התבטל! אי אפשר לסמוך על זה שיהיה גראנג אבל אני מקווה שיהיה גראנג כי השברולט יכול להיות מועדון סבבה אם ישקיעו בו כמו שצריך יחליפו ת´דיגיי ויקימו את מה שהם כותבים בהזמנות

Down in a hole

New member
חברה

יש מסיבת גראנג´ מחר בשברולט!!!! אני מכריחה את כולכם לבוא! כל הגראנג´יסטים חייבים להתאחד!!! נקים מפלגה! נבוא, נראה, ננצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, אוקיי נסחפתי....... :)

FlamMAble

New member
אוקי! דבר ראשון, כבר פתחתי הודעה על

המסיבה הזאת... ולכן אני אחבר בין השירשורים דבר שני!! אני לא כתבתי איפה מתקיימת המסיבה, אבל כן כתבתי את כל שאר הפרטים+מס´ אי סי קיו שלי לבירור איפה מתקיימת המסיבה א-ס-ו-ר לעשות פירסומת לשברולט או לכל מועדון אחר- במקרה זה כן פירסמתי כי זה קשור לפורום: אבל אין לציין את שם המקום! אלא בפרטי. להבא פרסומת למועדון כלשהו תימחק!!

למעלה