מסיבת תנועות נוער!!

מסיבת תנועות נוער!!

מועדון ה"שברולט" גאה להציג: 24/01/2003 בשעה 24:00 מסיבת תנועות נוער!! בשיתוף מועצת הנוער ומועצת תנועות הנוער העירונית!! dj yoss יתקלט alternative rock,funk metal,punk rock,80´s,הרבה רוק ישראלי ומוסיקה עברית!!!!!!!! dj big mo & dj mus יתקלטו היפ-הופ,ראפ ישראלי, r&b,shanti,chillout. כניסה-20 ש"ח ללבושים בחולצת תנועה 30 ש"ח לאלה שלא.. מועדון ה"שברולט"-רח´ המנור 9 א.ת חולון לפרטים 054505289 מורן.

שקסי

New member
יש הסעות או שאין על מה לדבר??

רק אם אתם יודעים תענו...אם לא תתקשרו ותבררו בשבילי בבקשה כי אני לא כ"כ מובנת לאנשים שלא מכירים אותי בייחוד בטלפון

kedeman

New member
אין קשר בין המסיבה אלינו

תאמת הייתי בכלל אמור למחוק את ההודעה הזאת כי היא לא נמצאת בתוך שרשור
אבל ראיתי שהגבתם... בכל אופן למסיבה או להודעה הזאת אין קשר לתנועה שלו (היא מתקיימת בעיר זה כבר מוזר) ואני בספק גדול א מי שהזמין אתכם פה למסיבה יחזור אי פעם כדי לענות על שאלות קחו בחשבון

מצטער, אבל אתה טועה..

זה כן קשור לתנועה, כנס לאתר "לילה" (www.layla.co.il) כתוב שם על המסיבה הנה: http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi?tsscript=/club/club_event&id=19944

kedeman

New member
זה אולי קשור למועצת תנועות הנוער

שזה גוף שבו יש לכל תנועת נוער נציג - גם לנו אבל זה לא קשור ישירות לתנועה שלנו או שלפחות לא ידוע לי על שום קשר ישיר. אני לא מאמין שאתה יכול לטלפן לתנועה לשאול פרטים על זה או שאני טועה?

חוברס הבוגדני

בורח לי מהעיתון ולא אומר לי...אה...אה... חכה חכה אני אסגור איתך חשבון. ולחשוב שנתתי לקבוצת האין חניכים שלך לנצח...

למעלה