מסיבת ריקודי הבטן!!!!!!!!!!!!

ORTAL12341

New member
מסיבת ריקודי הבטן!!!!!!!!!!!!

נשיקות נשיקות ונשיקות לכולן!!!!!! באמת!!! לא חשבתי ולא ציפיתי ואפילו לא קיוויתי לכזו הענות!!!!! תודה על כל התמיכה! ולכל המתעניינות, התקבלו הכנסות יפות וכולן מושקעות להמשך הפקות ופעילויות לבנות! תודה

ORTAL12341

New member
אני...

איזה שיר תפילה מונגו שתמיד חלמתי להופיע עליו.... זה היה מעניין... קצת מוזר

ORTAL12341

New member
תלמידה שלי, שמופיעה פעם ראשונה

מתוקה מתוקה מתוקה (רותי, שמה בישראל)

ORTAL12341

New member
תלמידה נוספת

סימונה האמיצאה והמשוגעת!!!!!!!!! קבלו אותה!

ORTAL12341

New member
ליטל המדהימה!!!!!!!!!

פשוט מהפנטת!!!!!!!!! לא יודעת מי מכן ראתה אותה, אבל בבקשה, חפשו הזדמנות! לא מכירה מישהי שרוקדת כמוה! תודה!

ORTAL12341

New member
אורלילולה!!!!!!!!!

איזה גוף!!!!!!!!! כזו זרימה! באמצע ההופעה כל מיני נשים יפות ומוכשרות קמו לרקוד איתה והיא פשוט זרמה! זה היה מקסים

ORTAL12341

New member
קרן! התזוזתית והמחשמלת

שמצחיקה את כולם!!!!!!! בדיאלוגים שלה!!!! חליפה משגעת!

ORTAL12341

New member
אני עם חאלד ומיכה

חאלד ומיכה הם שני דרבוקיסטים מדהימים שהכרתי בחיפה. הם לא למדו בחיים והם החברה הכי טובים טכנית שעבדתי איתם עד היום! באמת!!!! מן הבנה מוסיקאלית שהיא לא רגילה!!!! הכל היה אימפרוביזציה, וגם זה היה משהו שרציתי לנסות הרבה זמן והיה בשבילי חוויה מעניינת מאד!!!! נהנתי כל כך!!!

ORTAL12341

New member
לסיכום

ודה לכולן! לכל המורות שהופיעו, יש עוד הרבה תמונות טובות יותר אבל אני אקבל אותן (וגם את הסרט ווידאו רק שבוע הבא) אני אהיה איתכן בקשר ותקבלו עותקקק מהכל!!! אוהבת!

nagwa

New member
אורטל.. יש לך בטן כ"כ יפה, מה שאני

קוראת "בטן מחייכת"...
תודה על התמונות והשיתוף, עכשיו עוד יותר מצטערת שהחמצתי את המסיבה הזו. הייתי בקודמת והיה כיף נורא. אורלי לא רקדה בכלל או שהיא לא היתה?

ORTAL12341

New member
שלום שלום

לא כל כך יודעת מי את.... תגידי לי פעם הבאה שאנחנו מתראות שאת זו את.... ונדבר... :) בכל אופן, ארולי הופיעה! לא פורטל!!! אורלי אורלי נו...... לא זוכרת את שם המשפחה שלה... יפה כזו, עם תלתלים, רזה וגבוהה.... ? בטח ליטל יודעת....... חחח...........

קונקי1

New member
האם התמונות כהות או אצלי המסך דפוק

לא הצלחתי לראות כלום
אבל תודה ששיתפת אותנו יופי שהיתה כזו שמחה

leah1010

New member
גם אצלי הן כהות וכנראה הן באמת כך

חבל כי קשה לראות את התמונות. אני בטוחה שהן מדהימות והערב היה משגע שיהיה לך אורטל בהצלחה גם בעתיד.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif תמיד כיף לנו לשמוע איך היה ../images/Emo6.gif

למעלה