מסיבת ריקודים.... דיסקו מ - 76' Vicki Sue Robinson - Turn The Beat Around
מ מאבד תמלילים New member 3/2/06 #1 מסיבת ריקודים.... דיסקו מ - 76' Vicki Sue Robinson - Turn The Beat Around
E esunshine New member 3/2/06 #20 ../images/Emo5.gifלא ממש מתאים לספינינג חזרתי משם, לפני כמס' שעות..... אין למוסיקה, קצב - לא למהירות ולא, לעומסים
../images/Emo5.gifלא ממש מתאים לספינינג חזרתי משם, לפני כמס' שעות..... אין למוסיקה, קצב - לא למהירות ולא, לעומסים
ג גלי 1970 New member 3/2/06 #21 ../images/Emo13.gif לא סיגנון אחד גם לטינית אני אוהבת גם MTV לועזי חדש... גם שירים רומנטיים שקטים מאוד אוהבת ותודה על השיר אהבתי
../images/Emo13.gif לא סיגנון אחד גם לטינית אני אוהבת גם MTV לועזי חדש... גם שירים רומנטיים שקטים מאוד אוהבת ותודה על השיר אהבתי
מ מאבד תמלילים New member 3/2/06 #10 אני אסיים בסלואו רומנטי מ - 65' הייתי מזמין מישהי לרקוד את זה אבל... אבל אתן תקועות בשנות ה80' ומעלה, סלואו זה לא בשבילכן..........
אני אסיים בסלואו רומנטי מ - 65' הייתי מזמין מישהי לרקוד את זה אבל... אבל אתן תקועות בשנות ה80' ומעלה, סלואו זה לא בשבילכן..........
S shelly1975 New member 3/2/06 #11 אני מסכימה ש... הדיסקו של שנות ה- 70 וה- 80 הכי כייפי. אשר לסלואו, שנות ה- 60 הכי קיטשיים ולכן הכי כייפים לסלואו.
אני מסכימה ש... הדיסקו של שנות ה- 70 וה- 80 הכי כייפי. אשר לסלואו, שנות ה- 60 הכי קיטשיים ולכן הכי כייפים לסלואו.
S shelly1975 New member 3/2/06 #13 כשיש עם מי לרקוד...?! אז כן, מאוד. ואני לא מוכנה לרקוד סלואו עם סתם עובר אורח במועדון. במסיבת שנות ה- 80 שהיינו בה השבוע, שמו את הקיטש האולטימטיבי של ג'ורג' מייקל.... careless whisper ולא היה עם מי אז זה ביאס.
כשיש עם מי לרקוד...?! אז כן, מאוד. ואני לא מוכנה לרקוד סלואו עם סתם עובר אורח במועדון. במסיבת שנות ה- 80 שהיינו בה השבוע, שמו את הקיטש האולטימטיבי של ג'ורג' מייקל.... careless whisper ולא היה עם מי אז זה ביאס.
מ מאבד תמלילים New member 3/2/06 #14 שמתי לב שאנשים שנולדו מ75' ומעלה לא מסוגלים להיפתח למוסיקה מעשורים קודמים לשנות ה80' בדרך כלל....................
שמתי לב שאנשים שנולדו מ75' ומעלה לא מסוגלים להיפתח למוסיקה מעשורים קודמים לשנות ה80' בדרך כלל....................
S shelly1975 New member 3/2/06 #15 אצלי זה דווקא מאוד מגוון למשל אני אוהבת גם בלוז של שנות ה- 40 - 50