מסיבת רווקות

mor mor

New member
מסיבת רווקות

לחברה שלי מתחתנת חודש לפניי יש למישהי רעיון מה לעשות בשבילה?

רעיון

אני התחתנתי לפני חודשיים והיתה לי מסיבה מרגשת ונפלאה. כל החברות הגיעו אלי, וכמובן כל אחת עם כל טוב = פשטידות, פסטות, לחמים עוגות וסלטים. והן הכינו אלבום מיוחד- כל אחת הביאה תמונה שלי ושלה, וכתבה מסר/ מכתב / ברכה. את הצמונות והברכות הדביקו לי באלבום ועכשיו יש לי מזכרת לעולמים. בנוסף, אחיותי לקחו מצלמת וידאו וצילמו את המשפחה הקרובה (דודות, סבתא, אבא) כאשר הם מאחלים לי מזל טוב, ובסוף - ריאיינו את הבעל לעתיד ושאלו אותו שאלות אישיות (מן מבחן היכרות), כשכל פעם עצרו את הסרט ובדקו לראות מה אני עונה ומה הוא עונה - לראות אם אנחנו מכירים אחת את השניה. בקיצור - המרגשתי נורא וכמעט בכיתי.... כמובן שהכל היה בהפתעה גמורה.

ניצול שירשור - אני יודעת שזה לא ../images/Emo3.gif

המקום לשאול אבל אני לא יודעת איפה עוד לשאול את זה. ובגלל שרובנו נשים כאן... אבל מישהי מכירה דרך טבעית להקדים את המחזור (לא גלולות וכאלו)? כאילו אני נגיד נוסעת שבוע הבא לאנשהו ואני לא רוצה להיות במחזור וזו נסיעה שאי אפשר לדחות, עכשיו ממילא אני הייתי אמורה לקבל לפני 4 ימים ( אין סכנה של הריון ב-100%) אז יש משהו שאוכלים או איזו התעמלות?

yoyo10

New member
רק גלולות זה הכי בטוח

כל השיטות הבטוחות הם לא ב 100% אבל עם את לוקחת גלולות את יכולה לשחק במחזור שלך

T r i l i a n

New member
או שתכנסי להריון או שתקחי גלולות

אלה השיטות היחידות שאני מכירה להזזת המחזור

מסיבת רווקות../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

YYY כמה זה רחוק ....10 שנים ... במסיבת הרווקות האחרונה שהייתי לפני כמה חודשים...היתה הפעלה של קריאה בקלפי טארות ...היה מאוד נחמד ...על אותו משקל אפשר להזמין סקסולוגית או כל אדם מיסטי או מקצועי אחר ...השאלה האם הבנות פתוחות לרעיונות ...וכמובן התקציב ... שיהיה במזל טוב ....

למעלה