מסיבת רווקות

מסיבת רווקות

שלום כולם, אני מארגנת מסיבה לחברה טובה מאוד, שביקשה מראש לא לעשות "משחקי חברה למיניהם" כמו החבילה הגיעה, אלא יותר דברים שלא עושים בד"כ וזו ההזדמנות במסיבה. אז כנראה שהמסיבה תהיה בצימר ויהיה חשפן (כי היא רוצה ומתלהבת מהקטע, אז נשמח אותה עם זה..) וחוץ מזה חשבתי על משימות שונות שקשורות לדברים שהיא לא עושה אף פעם (למשל לבנות פרופיל בפייסבוק שאין לה, לאכול משהו שהיא לא סובלת ועוד). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בתור הפעלה? ואיזה עוד תחומים אפשר לעשות? תודה מראש!

דוריק30

New member
מגניב ../images/Emo6.gif

אהבתי את הרעיון של לעשות דברים שלא עשתה אף פעם, מתאים לסיום תקופת רווקות אפשר לפזר פתקים עם ה"משימות" בצימר לשים בכובע ובכל פעם להוציא ולעשות כל אחת מהמשתתפות תביא לה פתק עם משימה כמו מתנה (ארוז בקופסה או בשקית מתנה). אם אתן מביאות מתנות אפשר שכל אחת תוסיף פתק משימה למתנה שלה לגבי תחומים נוספים למשימות, קצת קשה כי אני לא מכירה אותה
האם הכיוון מתאים? בהצלחה בכל אופן, מקווה שתהנו

KarinDi

New member
יש משחק...

שהיינו משחקים פעם בטיולים של כמה ימים. קצת מסובך להסביר אבל אני אנסה: כל משתתף מקבל פתק, עליו שם של משתתף אחר ומשהו שצריך לגרום לו לעשות. המשימה הייתה בהתאם למשתתף. למשל: אני לא אוכלת ירקות ולכן המשימה הייתה לגרום לי לאכול גזר. או: מישהי מדברת המון, המטרה הייתה לגרום לה לשתוק במשך 5 ד' רצופות וכן הלאה. אם הצלחת "להפיל" את בן הזוג שלך אתה מקבל את הפתק שהיה אצלו ואיתו משימה נוספת. המטרה היא להשיג כמה שיותר פתקים. כמובן- שאסור לספר לבן הזוג מה המשימה שלך! אתן יכולות לעשות את זה, רק שכולן יצטרכו לעשות את המשימה עליה והיא תצטרך לאסוף את הפתקים ובסוף, כשכל הפתקים יהיו אצלה היא תקבל פרס- חשפן. עוד תחומים שיכולים להתאים (אני זורקת כל מה שעולה לי בראש, מובן שלא הכל רלוונטי): - לעבוד על מישהו בטלפון - להתאפר - לצאת לרחוב בחזייה - תחרות אכילה - תחרות שתייה - לשיר - לרוץ (זה משהו שאני לא עושה ביום רגיל :) - לשלוח מייל לדמות מהעבר תדמייני שאתן משחקות never, מה היא הייתה אומרת?

למעלה