מסיבת רווקות - עזרה

orlypolinger

New member
מסיבת רווקות - עזרה

אנו מתכננות לאחות שלנו מסיבת רווקות, אך נטולות רעיונות למשחקים שמתאימים לבנות שלא כולן מכירות אחת את השניה. לראיין את החתן - לא כ"כ מסתדר לנו, אז אשמח לרעיונות נחמדים שאפשר לבצע בסלון ביתי עם 15 משתתפות. תודה רבה !! אורלי

KarinDi

New member
מסיבת רווקות

איך אני מחכה למסיבה שלי..הלוואי שיכולתי לתכנן לעצמי :) כמה רעיונות למשחקים:
משחק טריוויה על הכלה, למשל בסגנון של המשחק "מלך הטריוויה", מחלקים לפי קטגוריות כמו : ילדות, משפחה, לימודים, זוגיות ועושים תחרות נושאת פרסם (מחנויות "הכל בשקל"...זה כיף גם כשגדולים)
משחק "אמת ושקר" על הכלה- כל אחת צריכה לספר סיפור אחד אמיתי והשני שקרי והשאר צריכות לנחש. זה משחק שעובד רק אם הבנות משלבים שונים בחייה ל הכלה המאושרת.
אפשר לעשות מתנות עם רעיון מקשר, ואז לעשות סבב מתנות, למשל: לתת לכל אחת מראש צבע מסויים, והיא צריכה להביא מתנה בהתאם.
משחקי "של מי השורה הזאת" למיניהם. זה באמת אחד מסגנונות המשחק החביבים עלי...
אם יש אפשרות להעזר קצת בחתן (בלי ראיון...), לבקש ממנו תמונות קלוז-אפ של כלמיני חלקים בגופו (אף, מרפק, זרת בכף רגל וכו', לא איזורים מביכים). ואז תבקשו מעוד כמה בחורים נחמדים לעשות בדיוק אותו הדבר. הכלה צריכה לנחש מי מבין כפות הרגליים שייכת לבעלה המיועד (וכנ"ל לגבי שאר החלקים). משהו בכיוון? אם צריך עוד נשמח לעזור וכמובן- לשמוע חוויות ורעיונות נוספים שהשתמשתן בהם!

תוכן לערב מסיבת רווקות.

מזל טוב לכל המשפחה. הרעיון שלי למסיבת רווקות הוא ערב קריאה בכפות הרגליים לכל המשתתפות בשילוב עם פריסות קלפים, צחוק והנאה. מתאים למס' המשתתפות, חוויתי ומיוחד. חוץ מזה רעיונות למשחקים יש באתר "מסיבת רווקות", מקווה שלא הורידו. אלה. 0528413141

למעלה