מסיבת פרינס שאלה?

amir4marathon

New member
מסיבת פרינס שאלה?

שלום לכולם מישהו יכול לעדכן אותי בבקשה מה קורה עם המסיבה. נכנסתי ללינק בראש הפורום והדף לא פעיל. נ.ב מחפש בת זוג לסלאו הגדול ביותר של כל הזמנים: PURPLE RAIN דרך אגב, הייתי במסיבת פורים באיזה בית פרטי ברחוב ליד הקרייה והתקליטן ניגן לפחות 4 שירים של פרינס-זה היה רגע נדיר וטוב. אמיר :)

החיבור

New member
שאלה מצוינת

ניר? ....וכן, אני עדיין מתנדבת בשמחה לעזור בכל מה שצריך.

amir4marathon

New member
כמעט ניר, שמי אמיר

וגם אני מצטרף לחיבור, אשמח לעזור בלארגן את המסיבה. אפשר לעשות אותה בבית פרטי של אחד מחברי הפורום בעלות כניסה צנועה שתכסה על השתייה והכיבוד. נכנסתי פעם אחרונה לפורום ומאז מדברים על המסיבה. מה צריך כדי לארגן מסיבה? זה לא כזה סיפור. אשמח באמת לעזור. יאללה מי יכול לקדם את הרעיון? אשמח לעזור, קדימה! אמיר

dgil

New member
קצת סבלנות...

ניר,שהוא גם מבעלי מועדון ה G-SPOT בתל אביב (לידיעתי) הוא מארגן המסיבה,ומן הסתם היא תערך במועדון כמו בפעמים הקודמות. המסיבה אמורה להתרחש סמוך למועד היציאה הרשמי של האלבום החדש לחנויות . "הליקון" אמורים לעזור גם הם... אם ניר יהיה זקוק לעזרה אני בטוח שהוא יבקש ונשמח כולנו לעזור. וכן...הלינק למעלה ל"מסיבת פרינס" לא עובד. heavenly?

HeavenlyB

New member
אני חושב שהעמוד כבר לא קיים

אני לא מצליח לראות יותר מ-4 עמודים אחורה. אני אשלך הודעה להנהלת הפורומים לשאול מה הבעיה. אבל אולי ניר מוכן ליצור שרשור חדש ומעודכן?

למעלה