מסיבת פרידה

יפה89

New member
מסיבת פרידה

שלום,
השבוע עוזבים אצלי 2 ילדים ועוברים לגן עירייה,1 בן 3 והשני בן 4.
אני מעוניינת לעשות להם מסיבת פרידה בגן,משהו של חצי שעה לכל היותר.אשמח לקבל רעיונות.
יום נפלא לכולן!

וואו, פרידה באמצע ההתחלה

רק התחלנו וכבר נפרדים, כשזה קורה לי אני תמיד בדילמה. הקושי שאני מוצאת הוא בתכנון מסיבה שכזו , הרי הילדים והמשפחות שהו בגן כמה שנים ובהחלט מגיע להם להפרד הכי יפה ונפלא שאפשר. יחד עם זאת יש כמה ילדים שעדיין נמצאים בקליטה והסתגלות, וכמובן ילדים שהם חברים של הילד שנפרד ואנחנו רוצים סיבה טובה שתהיה טובה גם לילדים האחרים . שלא תערער את היציבות שכבר רכשנו, שלא תגרום לשאלות בלתי פתורות מצד החברים... אז באמת מה ואיך עושים?
זה נראה לי פשוט יותר להפרד מילד שעובר דירה, אז מסבירים שהוא יגור רחוק ולא יוכל להגיע לגן שלנו ,לכן ילך לגן קרוב לבית החדש שלו. כל עם הגירה לחו"ל. כך עם שינויים מוגדרים וברורים.
איך מסבירים לילדים שחבר עבר לגן אחר באותה השכונה ו....
מכאן הדילמה באופי החגיגה.
לעיניין נראה לי שמתוך כל מה שהזכרתי הייתי מצרפת את החגיגה לקבלת שבת שבה הילד שעוזב יהיה גם זה שיביא את העוגה. הייתי עורכת פעילות או שתיים, להכנת אלבום פרידה עם הילדים ומובילה אותם לכתוב ברכות לחבר שעוזב את בגן ועובר לגן חדש. מאחלת לו שימצא חברים טובים בגן החדש. (ומקווה מאד שלא ילכו הביתה ויגידו שהם רוצים ללכת לגן חדש, אולי הפרידה שנערוך תהיה מרגשת ונהדרת וגם החברים רוצים כזה עם המשפחה וכו,
)
את שעת קבלת השבת בנוכחות המשפחה הייתי עורכת לקראת סיום היום בגן. את יתר שעות היום והבוקר הייתי מנהלת כרגיל.

למעלה