מסיבת פרידה

רונית361

New member
מסיבת פרידה

שבוע טוב!!! מקווה שנהניתם מהמזג האוויר הקריר שהיה השבת.. שבוע טוב לכולם, צריכה את עזרתכם ברעיון למתנה ולמיסבת פרידה למשהי שהיא גם חברה טובה שעוזבת בסוף השבוע הקרוב גם עיר וגם את מקום העבודה שלנו במשתוף( מועדונית)...אני אשמח לשמוע מכם רעיונות תודה רבה!!

KarinDi

New member
פרטים

האם את מעוניינת לחגוג רק איתה או עם כל הצוות/משפחה? מתי יתקיים האירוע (בשעות העבודה/ערב/בתוך המועדונית/מחוץ לה/בבית)? האם יש תקציב? באופן כללי בעיני מתנות פרידה מוצלחות חייבות לכלול תמונות- מסגרת דיגיטלית (יכול להיות גם על מחזיק מפתחות), מיני אלבום, לוח מודעות, יומן עם תמונות, קולאז', לוח שנה וכו'... אחרי שתתני עוד פרטים נחשוב על עוד רעיונות ספציפיים יותר

רונית361

New member
פרטים...

בוקר טוב! תודה רבה על התגובה.. אני אחגוג לה עם כל הילדים, הורים, ילדים שעזבו כבר, עו"ס...האירוע יתקיים בערב ובמעודונית..תקציב אין ממש...אבל אין לי בעיה להשקיע מכספי. הכנתי לה מצגת יפה שאותה אני אקרין בערב...חשבתי להביא מקרן ולהראות תמונות ושהילדים וההורים ינסו לזהות את האירועים מעין ערב נוסטלגיה...להקריא ברכה יפה..אבל אני עדיין חושבת שחסר משהו..אני לא רוצה שהערב סתם יימרח לו אלא יהיה עם משמעות..אשמח לעוד רעיונות..ושוב תודה ענקית לך שתמיד את מתייצבת ועוזרת בלבביות ושמחה!!!

דוריק30

New member
אירוע פרידה

מניסיוני עם ילדים, פרידה היא דבר מרתיע כשבאים רק לזה אני הייתי מציעה לך לעשות פעילות הורים וילדים ולהקדיש זמן בסוף לפרידה אפשר לעשות יצירה משותפת- לבית או למועדונית משחקי ילדות שגם ההורים זוכרים- גומי, חבל, קלאס... מתנות לבחורה שעוזבת להכין הצגה ולצלם חפש את המטמון מה דעתך?

רונית361

New member
צודקת

היי, תודה על התגובה והרעיונות המעולים..קל וחומר לילדים אלו פרידה ישר מתקשר להם לחיים...הם למעשה חוו פרידות או יותר נכון נטישות..אז אולי באמת רעיון של פעילות מהנה, יצירה...יכול להיות רעיון מעולה ואחר כך לדבר על נושא הפרידה....הילדים הכינו לה ספר זכרונות..אולי אני אכין משחק עליה חידות עליה בחפש את המטמון)...רעיון מצוין! אני כבר אשב על זה היום..תודה!!!

למעלה