מסיבת פיז´מות

ניסנמה

New member
מסיבת פיז´מות

יש לי רעיון למסיבת יום המשפחה! אני עושה מסיבת פיז´מות! מזמינה ילדים והורים לבוא לגן בפיז´מות. כל ילד מביא איתו בובת פרווה האהובה עליו.מקשטים את הגן בכוכבים, פורסים שטיחים ומזרנים. המורה לריטמוסיקה מפעילה את כולם עם מצנח ועם שירי לילה טוב ("שובבים במיטה", "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיז´מה", שיר הנימנומים(מצורף קובץ עם מילים). אחר כך אני מספרת סיפור בהמחשה, אחרי זה עורכים שולחנות לארוחת הערב - ולילה טוב ! עוד לא גיבשתי את התכנית ממש, אבל נראה לי שזה מה שאני אעשה.פעם כבר ערכתי מסיבה כזאת רק לילדים, ופעם השתתפתי במסיבת פיז´מות של הבן הגדול שלי והייה ממש מהנה!

אלהלה

New member
לילהטוב והם נשארים לישון בגן?../images/Emo13.gif

כבר שמעתי על גננת שעושה יום הפוך וביום הזה הילדים באים בערב לגן, האמהות עוזרות להכין ארוחת ערב והולכות הביתה לבד! והילדים נשארים עם הגננת לסיפור, משחק... ולילה טוב בגן עם הגננת והסייעת. בבוקר ההורים מוזמנים לארוחת בוקר עם הילדים והילדים נשארים בגן ליום רגיל
והרעיון שלך של מסיבת הפיג´מות נשמע נחמד - רק אני מדמיינת חלק מהאמהות והאבות עם פיג´מות

ניסנמה

New member
מסיבת פיג´מות

הילדים וההורים אחרי המסיבה חוזרים הביתה, גם אני משום מה חוזרת הביתה. יש לי בגן אמהות מורות ואבות בתפקידים בכירים, וכאשר אני מדמיינת אותם בפיג´מות, אני מתגלגלת מצחוק גם!ואם ברצינות, אני אומרת לאלה מההורים שלא רוצים לבוא בפיג´מה, שיבוא בטרנינג. גם הסייעת שלי הודיעה לי שהיא לא בא בפיג´מה, אבל אני אבוא בפיג´מה של פו הדוב! הצחוק הוא חלק מהחוויה!

אור ישר

New member
גם אני עשיתי ערב פיג´מות ובתוכנית:

שובבים במיטה,מצעד הפיגמות,ההורים המחיזו את מי יודע מדוע ולמה. יש לי סרט וידאו של הערב ואפשר לעשות במכנסיים מהקטעים שהיו שם. אפשר לומר לילדים להביא פנסים ולעשות משחקי צלליות. עוד דבר נחמד שהיה לפי השיר של מתי כספי "שביל באמצע שביל בצד" הכנתי חתיכות של ספוג וכל הורה רחץ ,שפשף ועשה מסאג´ לילדו . ובסוף סיימנו עם פיצות. בהצלחה

ניסנמה

New member
אהבתי רעיון

של המחזת שיר עם ההורים. איך בדיוק עשית? אני חשבתי על סיפור בהמחשה, אני עדיין בחיפושים והתלבטויות. יש לך רעיון?

biel

New member
עוד פרטים בבקשה......

הרעיון כל כך מוצא חן בעיני שאני מתחילה "לפנטז" עליו.......

טלגל

New member
בקיטנה שבקיץ האחרון עשיתי בגן

מסיבת פיג´מות, אבל בלי ההורים, הילדים באו בפיג´מות והביאו שקי שינה, הם שיחקו ואחר-כך יצאנו לטיול לילה. היה מדהים לראות איך אזור שמאד מוכר להם ביום הופך בלילה להיות מפחיד ומוזר. אחר-כך באנו ואכלנו ארוחת לילה של פיצות ושוקו. ואז סיפרתי להם סיפור שלפני השינה ובעשר בלילה ההורים באו לקחתת אותם לישון בבית. היה נהדר, אני לא חושבת שההורים היו מסכימים שהם ישאור לישון כל הלילה אולי עם הייתי משתפת את ההורים אז כן. תהנו זה יופי של רעיון.

צילי 1

New member
מסיבת פיג´מות

כל שנה אני עורכת מסיבת פיג´מות בגן שנה שעברה במסיבת הפיג´מות השתתפו גם ההורים התחלנו בכמה שירים על חלומות אחד השירים היה בפסטיגל לפני כ 3 שנים(אין לי את שמו) חיברנו סיפור על גילגולו של לוכד החלומות שמקורו אצל האינדיינים ההורים והילדים באו בפיג´מות שכבו ביחד על השטיחים הגן היה חשוך וכולם הקשיבו לסיפור אח"כ ההורים והילדים הכינו ביחד לוכד חלומות . לסיום הפעילות אכלנו כולם ארוחת ערב משותפת וכל ילד יצא עם לוכד חלומות. פעילות כזו נמשכת כ 3 שעות.

למעלה