מסיבת פיג'מות

מסיבת פיג'מות

וואלה! zone חוזרת לרוני אחרי יציאת האלבום ומסכמת איתה את כל מה שעבר עליה מאז החשיפה. עומר רבין פגש אותה הרבה מאוד קרה בשלושת החודשים שעברו מאז דיברנו בפעם האחרונה עם רוני. שלושה חודשים בהם הפכה מלירון דואני, ילדה טובה ראשון לציון ל"רוני סופרסטאר" – מותג פופ חזק ומפתיע בהצלחה שלו. עשר בערב, בבית קפה במרכז תל אביב ואחרי המתנה ארוכה ("לא מצאתי חניה, מצטערת") רוני מגיעה לה חיננית וקורנת כאילו לא עבר עליה יום מתיש של 15 שעות עבודה, וגם חדה ומוכנה לכל שאלה. מוכנה לשלוף את התשובות הרגילות, אבל גם לא נלחצת משאלות קצת פחות שכיחות והכי חשוב עונה בלי למחוק לרגע את חיוך ה"אני חמודה, חייכנית ותמימה – אבל עדיין סקסית, כן?" הידוע שלה. בין הנוכחים גם אורלי, המנהלת האישית שמלווה את רוני לכל מקום כבר שנתיים ("סוג של אמא" להגדרת הסופרסטארית) – עד כדי כך שהבן הצעיר שלה שנולד ממש יחד עם הפרוייקט, לפני שנתיים כבר בטוח שרוני היא אחותו - ועל זה נאמר: עם כזאת אחות, מי צריך מטפלת. - אז איך מתארת את שלושת החודשים האחרונים? "במילה אחת – מטורפים. לא ציפיתי ש"סופרסטאר" יעשה כזו סערה עם כל כך הרבה אבק מסביב, ולא ציפיתי שתהיה כזו תגובה בתקשורת לעניין הזה. המעבר היה לי מאוד פתאומי והכל קרה מאוד מהר והרבה יותר חזק ממה שחשבתי. זה משהו שממש קשה לתאר במילים". גם המעריצים כבר מציפים את רוני: פורומים באינטרנט, מועדוני מעריצים בכל הארץ, ילדות שדופקות על דלת משפחת דואני בראשון לציון, זמזומי "סופרסטאר" ברחוב והרבה תשומת לב במועדונים – אבל האירוע שרוני בוחרת להבליט הוא דווקא סיפור על ילדה בת 10 שהזמינה אותה למסיבת הפיג'מות שלה. "קיבלנו מכתב רציני לחלוטין. זה יצא על יום של הופעה, וחייבים להודות שגם אם זה היה נופל על יום אחר זה לא היה אפשרי, אבל היה לנו ממש קשה להסביר לילדה למה אני לא יכולה להגיע. מבחינתה היא הזמינה "חברה" למסיבה. היא הציעה לשנות את התאריך, להקדים את השעה או פיתרון אחר ופשוט סירבה לקבל "לא" כתשובה – בסופו של דבר שלחנו לה מכתב ופוסטר חתום". - אבל לא הכל כל כך ורוד ופשוט – יש גם הרבה מאוד אנשים שטוענים שאת בובת יחסי ציבור שלא מעורבת בשום דבר ורק מוכרת תדמית תעשייתית מיוצרת מראש. "אף פעם לא כולם מפרגנים. אני לא מרגישה צורך להתנצל על זה שאנחנו יוצרים פה פופ בינלאומי ובפעם הראשונה גם הולכים לפי ה"חוקים" הבינלאומיים. אני לא חושבת שאני צריכה להתנצל על זה שמתייחסים אלי בתקשורת, או על זה שאני לא זו שמלחינה את השירים שלי. מעבר לזה, אני מאוד מעורבת בתקליט וברמות הכי קטנות. הגופן שבו כתבו את הלוגו נראה לי לא מספיק צעיר, אז ביקשתי לשנות ושינו אותו בגללי, הייתי מעורבת בבחירת הצבעים שבו יעוצב האלבום, וגם מבחינה מוזיקלית – הייתי חלק מאוד חשוב בבחירת השירים ובחרנו ביחד את הקטעים שיכנסו לאלבום. את התרגום של אחד השירים לא אהבתי ("בוא וננסה שוב") אז תרגמתי בעצמי בבית. ישבתי על זה כל השבת וכתבתי את השיר בעצמי". חשוב להדגיש, למרות שהיא לא מרגישה צורך לכתוב שיר לגמרי בעצמה ועל להלחין בכלל אין מה לדבר, התהילה הפתאומית לא נחתה על ראשה הבלונדיני של רוני בפתאומיות בלי שום מאמץ. לבחורינה נדרשו שנתיים שלמות של אינספור שיעורי מחול, שיעורי פיתוח קול כל יום וריצות שלא היו מביישות חי"רניקים בימיהם הטובים. רק ביוני האחרון אחרי כל השיעורים והפרזנטציה לחברת התקליטים "הליקון" התפנתה רוני לעסוק בדיסק עצמו שיוצא השבוע. "היו לנו המון חומרים למיין ולבחור מתוכם, והתחלנו לשמוע את כולם כשסיימתי את הבגרויות שלי. אני זו ששרה את השירים, והיה לי מאוד חשוב לבחור אותם בעצמי. כל אחד מאתנו בצוות של הפרוייקט עשה את ה"רשימה" שלו עם 10 השירים הכי בולטים וטובים ואחרי הצלבות ודיונים גיבשנו לנו רשימה של הקטעים הטובים ביותר מבחינתנו וניגשנו לחזרות ולהקלטות". באלבום "עולם שלם בחוץ", השירים מגיעים כולם (מלבד חידוש אחד בדיסק החדש ל"סוד" של אדם, משנות השמונים) מחברות מו"לות בצורה של דיסק של יוצרים, כותבים ומלחינים. החברות בחרו זמרת שתבצע את הקטעים שכתבו והפיצו אותם לכל מיני זמרים ומבצעים בעולם. כאן בארץ הם עוברים תרגום, שיפוץ מוסיקלי והתאמה לקול של רוני. - בואי שניה נשים את הקלפים על השולחן. מאז ההקלטות את לא ממש שרה את השירים והכל עובד על פלייבק... "אתה יודע כמה קשה זה לרקוד בקצב כזה? אתה עוד רוצה שאני אוסיף לזה שירה? גם בריטני כשהיא שרה היא יושבת ליד הפסנתר, נרגעת, מסדירה נשימה ואז שרה. אין אפשרות לשיר ולרקוד ריקודים כאלה ביחד – זה לא מסתדר". - ומה עם לימודים? "אני יושבת על ממוצע בין 80 ל-90 שזה בהחלט טוב, ובבגרות בפסיכולוגיה אפילו הוצאתי 100. אני עובדת קשה ויודעת לשלב מגיל נורא צעיר בין הרבה מאוד דברים. - ועוד מעט גם צבא, שעלול לקלקל לך בעוד חצי שנה את כל התכניות באמצע הדרייב. "אני מתכוונת להתגייס. אני עוד לא ממש יודעת לאן ומתי ודי בודקת כרגע אופציות – אבל ברור לי כבר עכשיו שאני אתגייס. אם אני מצליחה לשלב קריירה ולימודים, אני אוכל לשלב גם קריירה וצבא ולמרות שזה בתקופה מאוד לחוצה מהבחינה הזו – אני חושבת שאני אוכל לעמוד בזה". - ולפני סיום, תגידי את מורידה שירים מהאינטרנט? "לא. אני אוהבת את הדיסקים המקוריים עם החוברת. "לא קניתי אף דיסק צרוב והורדתי אולי מזמן כמה שירים באינטרנט – אבל אני לא ילדת מחשבים ובטח לא מורידה דיסקים שלמים וצורבת או כל מיני דברים כאלה". ביום שישי האחרון יצא הדיסק שלה עם סטיילינג ורדרד-מתקתק הכי פופ-סוכריות שאפשר, ולמרות שבניגוד לאמנים אחרים במוסיקה הישראלית הדיסק של רוני הוא לא ממש המרכז, ואפילו היא בעצמה מודה שכבר בהקלטות לשירים היא בעצם חושבת על הקליפ – היא יודעת טוב מאוד שלא יעבור זמן עד שאת הקיר שלה בחדר יקשט אלבום זהב. אבל בזה לא מתמצים החלומות של רוני שכבר מעזה לפנטז על איזה דואט עם ריקי מרטין, סינגל עם רובי או הופעה זוגית עם ג'סטין (ולא, היא לא מתכוונת להישאר שם עם כוכב ברזל במקום פטמה – "יש דברים שלא עושים אפילו בשביל ג'סטין טימברלייק", לטענתה). ופחד להתבגר ולעבור את גיל תגלית הפופ? זה לא בשבילה – היא "אמנית יוצרת" ואם קיילי יכולה אז גם היא, ומי שחושב שלא – יש לו עסק עם אורלי...

perrinat

New member
בבקשה לא להעתיק כתבות../images/Emo103.gif

ומאמרים, יש עליהם זכויות יוצרים. אפשר לתת לינק
להבא הודעות כאלה ימחקו.

DMAN3

New member
עלק זכויות יוצרים

רשום למעלה בכתבה המודבקת וואלה זון אז הוא לא לקח שום זכויות יוצרים ונ.ב וואלה לפעמים גונבים מYNET

למעלה