מסיבת פורים אני וחברה מחפשות מסיבת פורים בטווח הגילאים של 25+ נשמח לקבל המלצות
ה האמיתית New member 18/2/07 #1 מסיבת פורים אני וחברה מחפשות מסיבת פורים בטווח הגילאים של 25+ נשמח לקבל המלצות
ס סתם תחת New member 19/2/07 #14 לא ממש קשרים.. אני עושה שם קעקועי נצנצים / איפור באירועים מיוחדים... וסתם אוהבת ת'מקום לאלללללללללה...!
לא ממש קשרים.. אני עושה שם קעקועי נצנצים / איפור באירועים מיוחדים... וסתם אוהבת ת'מקום לאלללללללללה...!
ל ליאתוש כפרה New member 20/2/07 #18 אנשים מוזרים קצת יש שם... האמת.. אבל המוזיקה..באמת מעולה. את היית במסיבה האחרונה שהייתה בצ'צ'ה?..
ס סתם תחת New member 21/2/07 #20 לא, הייתי במסיבת ולנטיין בשישי היה מעולה! יש כמה מוזרים , זה מה שכיף....מסתלבטים חופשי חופשי..
ל ליאתוש כפרה New member 21/2/07 #22 אוף,שמעתי שהפסדתי../images/Emo4.gif יאללה, בעזרת השם תפנקי אותי בפורים
D duduamar New member 19/2/07 #11 ../images/Emo6.gifוואלה נכון... אם אני לא טועה זה מה שכתוב על האוטובוסים שמביאים כל בוקר את הסטודנטים מנצרת אלינו ולאוני' ... אולי הם הספונסרים לכי תדעי
../images/Emo6.gifוואלה נכון... אם אני לא טועה זה מה שכתוב על האוטובוסים שמביאים כל בוקר את הסטודנטים מנצרת אלינו ולאוני' ... אולי הם הספונסרים לכי תדעי