מסיבת פורים

kapiti

New member
מסיבת פורים

שלום לכולם - אני לא יודעת עם זה המקום הנכון - אבל גם אם אתם יודעים איפה אני כן יכולה להתייעץ בנושא אשמח לדעת.. אז ככה אני חלק מצוות שמארגן מסיבת פורים בקיבוץ. המסיבה תתקים ביום שישי ה-13 - מכאן הנושא "אימה"... מחפשת רעיונות, לעיצוב, להוספות מיוחדות.. בכלל רעיונות... תודה ויום טוב אשמח לכל תשובה

תחסו את הקירות בשחור, תתלו עליהם מסכות

מפחידות, ומטאטים של מכשפות. תסנג'רו איזה כמה צעירים שישבו כל הערב ליד האש ויבשלו מרק אלטרנטיבי ומוזר, כמו באגדות.

moranka

New member
אפשר גם

לתלות מתקרה בדים לבנים שנראים כמו רוחות רפאים, עטלפים, קורי עכביש....

michelle2113

New member
רעיון להכנת רוחות רפאים-

לגזור ריבועים גדולים(2X2) של בד קל כלשהו (מהסוג שאיתו מכסים שולחנות באירועים של הקיבוץ. אנחנו קוראים לו שלאג), ולהדביק את נק' האמצע שלו לבלון הליום, כך שיכסה את כל הבלון, ויראה כמו רוח:) אפשר להוסיף גם פרצוף מאיים בטושים.

אנחנו עשינו

(אני כבר לא זוכרת מה היה הנושא, אבל נראה לי מתאים. בעצם, תלוי בגילאים..) תחנה פינתית ונידחת עם אוהל איגלו צפוף וקטן שפיזרנו מסביבו (ובתוכו) אדמה וקישוטים שהקנו לו מראה מכשפתי. בתוך האוהל ישב בחור שהתחפש למכשפה הכי מכוערת שראיתי (אנשים לא זיהו אותו, מה שהפך את זה להרבה יותר טוב) עם שולחן קטן, משהו דמוי בדולח ופשוט הגיד עתידות לכל מי שחפץ בזה. היה מגניב.

yanyan23

New member
גלית הליצנית

גלית הליצנית מפעילה ליום הולדת מדהימה יש לה אתר את יכולה להתרשם או להתקשר 0522778552

גאולונת

New member
לא ראית אף פעם את הסרט "זה"?

ליצנים יכולים להיות מאוד מפחידים!
XD

personaaa

New member
כל הכבוד ו.. רעיון חדש../images/Emo68.gif

יש כאן פרוש חדש לכל הנאמר במגילה. אפשר ליצור יופי של פיליטון על זה . ב ה צ ל ח ה

zurlam

New member
הפקות אירועים מסיבת פורים שווה במיוחד

היייי עושים לנו במושב מסיבת פורים מדהימה עם לוליינים וליצנים תהיה גם סדנת גאגלינג מטריפה עשינו את זה דרך זום הפקות אירועים הם ממש טובים כל שנה אנחנו עושים איתם גם רועי אדרי יופיע צוררר

למעלה