מסיבת פורים בגן

דבורי

New member
מסיבת פורים בגן

היום מסיבת פורים בגן של אביחי. הבאתי אותו עכשיו לגן. כל הבנים לוחמים (בטמן, פאוור ריינג'רס, חייל, שוטר,..), כל הבנות כלות ונסיכות. יצאו דופן ליצנית אחת, נדמה לי שראיתי גם קוסמת. לאן נעלם הגיוון? חשבתי לחפש את נעמה לנסיכה (יש לנו שמלה מתאימה מהחתונה של אחי לפני כמה חודשים), אבל יצא לי החשק. נראה לי שנעמה תהיה נמר ובצלאל יהיה דב.

לאה_מ

New member
זה מתחיל בגן עירוני, אם אינני טועה.

צודקת, באמת מבאס. אורי השנה יהיה פרה, אבל בשנה הבאה אני די בטוחה שהוא יבקש איזה לוחם
מצד שני, זה עובר להם מתישהו בבי"ס יסודי, והם מתחילים להתחפש לדברים אחרים. ומתעלקת על ההודעה שלך לספר, שהשנה הכתה של שירה עושה את טקס פורים בביה"ס שלהם, ואתמול אחרה"צ הם הציגו את הטקס בפני ההורים, ואני חייבת לומר, שמזמן לא ראיתי הופעה כל כך מוצלחת במסגרת טקס של חג בבי"ס יסודי. היה מהנה, מרגש, שמח, הילדים היו מקסימים, התפאורה היתה נפלאה, המחזה היה משעשע, הבימוי היה נהדר, בחירת המוסיקה היתה מוצלחת... שעה של נחת

אפרתש

New member
איזה יופי! ../images/Emo149.gif

נראה כביקורת על מחזה של הבימה לפחות
מהכתוב אני מבינה שגם שירה נהנתה. גם אני תמיד נורא מתרגשת באירועים מהסוג הזה.

מרגש ומקסים, לאה ../images/Emo39.gif

אני מזילה דמעות רק מלחשוב על התותח הולך לבי"ס. נראה לי שבהופעות הללו בביה"ס אני יעשה לו בושות מרוב התרגשות... טוב, האמת יש לי עוד 5 שנים להתכונן לזה...!!!

קורל5

New member
אני שולחת את ירדן שנה הבאה לא'

ומצד אחד אני שמחה שהיא גדלה ומצד שני ממש ממש עצוב שנגמר הגן ולראות אותה מופיעה על במה אני אתרגש עד השמיים ובטח אמלא את הכינרת בדמעות

נפלא

אצלינו יש עדלאידע עירונית - שבשנים האחרונות בוטלה מסיבות בטחוניות והשנה מתקיימת גם מתקיימת. כל בתיה"ס צועדים בסך ברחובה הראשי של העיר. לרעות יש עדלאידע בגן - שנופלת לצערי על אותן שעות. איך מתפצלים לשתיים?

kokopeli1

New member
בשנה שעברה

יש לנו תמונה מהשנה שעברה שבה כל הכלות והמלכות והנסיכות ובאמצע נטע (בת שלוש) סופרמן. זו הייתה בחירתה. השנה היא בחרה להתחפש לנמר והחליטה שאחותה הקטנה בת שנה וחצי תתחפש גם לנמר ותהייה הגור שלה
חג שמח מאוד

תּמר

New member
בן השלוש שלי התחפש אתמול

לאסתר המלכה. כך הוא רצה. גם הגדול שלי התחפש בגיל 4 מינוס לאסתר המלכה. בגיל שש - לשוטרת. אבל אני לא זוכרת אם הוא הלך לגן עם החצאית או לא, כי הוא התבייש. אחים שלי (הבנים) התחפשו כמעט תמיד לקאו-בויז. הילדים שלי גם סובבים סביב אותו סוג של תחפושות - שוטר, אביר וכדומה. לי לא אכפת, כי זה יותר קל לי מלמצוא תחפושת מקורית.

למעלה