מסיבת ענק לרגל....

RUFF-RYDERS

New member
מסיבת ענק לרגל....

columbus day פה בניו יורק. לא יודע אים מעניין פה למישהו אבל בכל זאת החלתתי להראות את התמונה של ההזמנה . המסיבה הזאת חינם וגם שתייה תהיה שם חינם והדבר הכי טוב זה שאני הולך לשם לראות את 50 cent שכרגע הוא הראפר מספר אחד בניו יורק!

sivani

New member
אלכס,תיהנה ../images/Emo13.gif

פה יש אלישיה קיז בקרוב... (וונקובר, קנדה..) אמ...מה זה B-DAY?

sivani

New member
אף פעם לא הלכתי,זוכר? ../images/Emo13.gif

חהחה
כשתראה את זה, תגיב או משהו..

sivani

New member
הא טוב נו,

אצלנו יש D-DAY וזה לא משהו קרוב במשמעות...LOL

TeeAnTee

New member
כןןן למה לא??

אולי פשוט תקח סכין ותוציא לנו את העיינים איתו? טל |מקנא| .

RUFF-RYDERS

New member
מקנא?

לא צריך פשוט צעבור לגור בניו יורק מה אתה חושב גם ני מקנא כשיש איזה מסיבה בגי או משהו........*צוחק בצד*

נאס

New member
מי זה 50 cent

ומי קבע שהוא הראפר מספר אחד בניו יורק (ג´אי זי נאס ודי אמ אקס פרשו לגימלאות?) איזה שירים טובים שלו יש לכם להמליץ לי?

Psycho MC

New member
מה זה "בחברה של אמינם"???

ה"לייבל" של אמינם שנקרא Shady Records!!! ככה זה נשמע יותר טוב!!! סתם, עזבו!

Bruce L

New member
כנס כרגע

יש למסיבה הזאת אתר או משהו?... אם לא אתה יכול לתת לי פרטים כמו למשל איפה זה? ועוד?

RUFF-RYDERS

New member
פרטים על המסיבה

לא יודע מה אתה צריך אותם אבל anyway אז ככה המסיבה תהיה במועדון בשם "Panache" שנמצא בכתובת הבאה: 1546 62nd street btw 15th & 16th aves, in brooklyn new york הכניסה היא חינם ובמהלך הערב יחולקו דיסקים של 50 cent והכי טוב זה שיהיו LIVE CAGE DANCERS אים אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל..... 1

RUFF-RYDERS

New member
בקשר ל 50 cent

In 1999, 50 Cent released his debut single, "How To Rob," which made light of many of the biggest stars in rap music. The song was produced by prankster Deric "D-Dot" Angelettie, who created the Madd Rapper character. now days Queens-based rapper 50 Cent, who signed a recording contract with Dr. Dre and Eminem for a cool $1 million earlier this summer, has a new song on urban radio called "Wanksta." The song calls out all of the studio gangsters, who have become increasing prevalent in rap music in recent years. "Wanksta" is currently Number one on the Billboard Bubbling Under R&B/Hip-Hop Singles chart וגם פה יש תחנת רדיו בשם hot97 שזה תחנת רדיו של מוזיקה שחורה ולפי התוכנית של פאנק מאסטר פלאקס קובעים פה מי הראפר מספר אחד בניו יורק ולרגע זה 50 cent שולט כבר כמה חודשים במקום הראשון .

למעלה