מסיבת סיום!

מסיבת סיום!

אני חייבת את עזרתכם הקטנטנה.. כמובן שהתחלנו כבר עם ההכנות למסיבת הסיום. יש לנו נושא, תסריט וכו´... עכשיו הנושא שלנו הוא לערוך בית משפט בית ספרי כזה... להעמיד למשפט את כל הדברים שהכי הציקו ומציקים לנו ב-3 השנים האחרונות. יש לנו בינתיים שני רעיונות, האחד הוא להעמיד למשפט את המתמטיקה, את בני גורן ואת המורות הרוסיות למתמטיקה וכמובן שאת המספרים. והשני הוא להעמיד למשפט את הצבע המזעזע של המדים הצבאיים את החום והירוק המזעזעים וכו´.. עכשיו הבעייה היא שחסר לנו רעיונות של עוד דברים להעמיד למשפט.. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. כל רעיון יתקבל בברכה. ואני אשמח גם לשמוע על תיכנונים של מסיבות סיום של אחרים, אם מישהו פה נמצא במועצת תלמידים ויודע על כל מיני תכנונים, נושאים וכו´.. אני אשמח לשמוע. תודה

flika

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

במיוחד את הקטע של מתמטיקה
אצלינו יש גם "חולצות מקיף" מעצבנות וזה גם דיי מעצבן שהשירותים אף פעם לא נקיים.... ואם אני אחשוב על עוד משהו אני אגיד נ.ב אין לי מושג מה עושים אצלינו במסיבת סיום...

אז זהו שאצלנו אין תלבושת אחידה

והשירותים תמיד נקיים... חוץ מזה שהם מסריחים מסיגריות..
אבל את אי אפשר להעמיד למשפט.. כי זה לא קשור למורים או להנהלה או משהו כזה.. אנחנו לא יכולים להעמיד את עצמנו למשפט..

מור~!

New member
תעמידו למשפט את המשפטים הקבועים

של כל המורים שהם אף פעם לא מחליפים את המלאי תעמידו למשפט את... טוב אנ´לא מכירה ת´ביצפר שלך

למעלה