מסיבת סיום

מסיבת סיום ../images/Emo142.gif

טוב, לא נראה לי שנספיק לחגוג השנה את יום העצמאות עם השביתה הזאת...
אז התחלתי לחשוב על מסיבת סיום.. איזה נושאים יצא לכן להעביר במסיבת סיום? יצא לי: קיץ, שלום וא"י חשבתי על "עולם קטן" - אבל לא נראה לי מתאים השנה.

אלהלה

New member
עולם קטן../images/Emo13.gif

בשנה שעברה חגגנו בגן את הנושא - אחרי שכל השנה עסקנו בו. היתה אחלה מסיבה
אם תרצי חומר אוכל להעביר לך. השירים מהקלטת עולם קטן מאוד נחמדים ואפשר לשלב כמה מהם. אנחנו הוספנו עוד כמה שלא מהקלטת וחלק מוסיקה קלאסית. לקינוח ביקשנו מכל ילד שיביא מאכל מארץ אחרת והיתה חגיגה קולונרית בנוסף למה שהיה קודם. מוצלח ביותר אבל צריך הכנות לעניין. מצרפת תמונה מהמסיבה.

עכשיו אני חושבת על "חברות" ../images/Emo24.gif

אשמח מאוד לקבל רעיונות בנושא, שירים ודקלומים.. ושוב תודה לאלה
ושיר..
חברים מכל הצבעים
יש לי חבר חום כמו שוקולד כשאני עצובה הוא תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה חבר איך אפשר לוותר. יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא חברה כזו נהדרת. פזמון: איזה כייף שי המון חברים המון חברים מכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים איזה כייף שיש כאלה חברים. יש לי חבר ג'ינג'י עם נמשים איתו הכי כייף לעשות חיים אז נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על חבר כזה איך אפשר לוותר. יש לי חברה שחורה עם טלטלים שתינו מגדלות זוג חתולים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חברה כזו נפלאה

הללויה11

New member
מהי חברות/מירב האוסמן

מהי חברות ? מירב האוסמן חברות זה לוותר חברות זה לספר, חברות זה גם לכעוס חברות גם לאהוב חברות להקשיב חברות לפעמים לריב, חברות געגועים, להיות ביחד מה נעים חברות - חברות מהלב –מהלב היא כמו פרח, פרח מלבלב חברות- חברות היא אוצר – היא אוצר נשמור עליה מכל משמר. חברות כבוד לתת חברות גם לקבל חברות לשתף חברות גם ללטף חברות יד ביד כל הדרך לא לבד חברות לעזור ועליה רק נשמור.

דובדבן 1

New member
מכל החברים שלי

השיר של הגשש רני חושבת, מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב... יש "שני חברים יצאו לדרך בים בם בום לפעמים מתחשק לי לבד, עם עצמי וללא אף אחד לא רוצה את כולם רק אני בעולם אני ילד יחיד ומיוחד. אבל, אם יש חבר אחד או שניים זה אף פעם לא מזיק זה עליז וזה שמח ויכול גם להצחיק לשחק ללמוד לרקוד הכל אנחנו יכולים החיים הרבה יותר יפים.

הללויה11

New member
חברים - שייקה לוי

חברים שייקה לוי מילים: דודו ברק לחן: יוני רועה חבר אחד לימד אותי לשיר, חבר אחד לימד אותי לשמוח. גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח. היה מי שלימד אותי לבכות, היה מי שעזר לי גם לסלוח. מכל הלטיפות, העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב, את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. קבלתי מכולם את המיטב: את הכנות ואת מגע האושר, קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב, את קב הרחמים, את קב היושר. עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לי השמש, חשבתי לי לתת פה, לכולכם, אחד, אחד, את מה שחברי נתנו לי אמש. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב.

הללויה11

New member
חבר חדש בראי דתיה בן דור

חבר חדש בראי – דתיה בן דור פעם אחת פגשתי בראי חבר חדש, ומה שאני לבשתי בדיוק גם הוא לבש. אמרתי לו: "נדמה לי, שאתה מאוד דומה לי". והוא אמר בדיוק אותו דבר, בדיוק אותו דבר. אני אליו חייכתי, והוא – אותו דבר. "ברוך הבא" ברכתי, והוא – אותו דבר. פה גדול פתחתי, והוא – אותו דבר. נבהלתי וברחתי, והוא – אותו דבר. אמרתי לו: "נדמה לי, שאתה מאוד דומה לי", והוא אמר בדיוק אותו דבר, בדיוק אותו דבר. עמדתי על ברך, והוא – אותו דבר. וחזרתי כל הדרך, והוא – אותו דבר. כמו כדור קפצתי, והוא – אותו דבר, בצחוק גדול פרצתי, והוא – אותו דבר. אמרתי לו: "נדמה לי, שאתה מאוד דומה לי". והוא אמר בדיוק אותו דבר, בדיוק אותו דבר. על רגל אחת עמדתי, והוא – אותו דבר. ריקוד נחמד רקדתי, והוא – אותו דבר. מחאתי לו כפיים, והוא – אותו דבר. עצמתי שתי עיניים... ואני לא יודע אם גם הוא עצם, כי לא ראיתי שום דבר. אמרתי לו: "נדמה לי, שאתה מאוד דומה לי". והוא אמר בדיוק אותו דבר, בדיוק אותו דבר.

הללויה11

New member
ילדים כמו צבעים

ילדים כמו צבעים /חגית אמסטרדם ילדים , כמו קופסא של צבעים, כלפי חוץ הם כולם דומים, אך אם נפתח את קופאת הצבעים – נגלה בפנים את סודות החיים : הכחול הבוהק שונה מהתכלת, חזק וזוהר מזו החיוורת, הצהוב מאיר לנו בעיניים והכתום מסנוור שבעתיים. האדום הרועש מפגין נוכחות, הוורוד השקט נשאר לו לחוד. שחור עם לבן רבים כל הזמן בעוד שהאפור מסתדר עם כולם. הצבעים נראים לנו דומים כי בקופסא בגודלם הם שווים. אך אם נפתח הקופסא, נבחין בהבדל במלאכת הצביעה : יש הקופצים ומשתלטים על הדף ויש כאלה שנראים בחטף, יש כאלה שמשתמשים בהם הרבה, ובאחרים- קצת פחות מזה. לעיתים צבע נראה לנו חזק, כי לצבע בהיר הוא נזקק. אך אם יהיה ליד צבע אחר – מנוכחותו כלום לא יישאר. הצבעים הם כמו ילדים, ניתן בהם לראות דברים נפלאים, כי הרי שילוב טוב של צבעים- יתן לנו את היופי שבחיים.

הללויה11

New member
אנשים טובים

אנשים טובים תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואתם אפשר לצעוד. איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה איש אחר בנה כינור, שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה והנה אני בדרך שרה במקומה. אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואתם אפשר לצעוד.

למעלה