מסיבת נשים בסוכות 4.10.01

at_li

New member
מסיבת נשים בסוכות 4.10.01

בנות מסיבת נשים ב4.10.01 אלכוהול חופשי קרטיבים מוזיקה מגוונת +++++++AFTERPARTY+++++++++ נרגילות שש-בש הרבה מוזיקה אווירה מצויינת והמון המון נשים *הנחה עם כרטיס **הנחה נוספת ברכישה מוקדמת לפרטים: 058675151 גלית 051492437 יעל

פלג^ר

New member
היי רציתי לשאול אם יש שולחנות סנוקר

ובאיזה יום זה יוצא.בתודה מוניק

פלג^ר

New member
ליד התותח יש לי דירת אירוח.ובית

בשדרות וייצמן מקום מגניב למו?

at_li

New member
יואואוא ליד אמא ואבא שליליליליליל

ואואו קרובה להורים שלי תתני להם נשיקות וחיבוק ענקי לאחיין היפה שלילילילילי חג שמייח מוניק

פלג^ר

New member
אשמח לתת להם נשיקות וחיבוקים.בסוף

ייצא שהנסיך שלי באותו הגן של אחיינך.אשמח להחזיר חיבוקים.מוניק

at_li

New member
לולל הרבה קייסיייייים:)

הרבה הרבה נשיקות לאחיין המושלם היפה החתיך הממי הקושקוש הקוקי הנושנוש האוצר המלך העולם שלי החיים שלי הההמון נשיקות

at_li

New member
אין שולחנות אבל יש.....

למוניק.... אז ככה אין שולחנות סנוקר אבל יש אחלה רחבת ריקודים יש חצר שיש נרגילות ושש-בש והכי חשוב יש אלכוהול חופשי קרטיבים מוזיקה מגוונת ויותר חשוב יהיו מלא מלא נשים נשים...ועודדדדד נשים נשמח לראותך:) חג שמח ושנה טופה:)

at_li

New member
חג שמייחחחחח לכולן

חג שמייח
הרבה רבה אושר בריאות וכושר(המבינה מבינה חחח) שנה טובה ומתוקה(כמוני--הצניעות חוגגת) סתם ברצינות הרבה הרבה אושר לכולן:קרן,בוביט,ירח,בר(בת),פז,לונה,כחולה,חוטיני,עיניים, ולכל מי ששכחתח המון המון בריאותתתתתתת ונחת:)))) משוגעעעת מאהבה

at_li

New member
חוטיני התנשא לי?...

ברור:)))) עם החוטיני האדום כמו שאני אוהבת:))))

at_li

New member
סתם לולולולולולו

מה המצפ?.? לולולולולול חחחחחחחחחח משוגעעעת מאהבה

at_li

New member
שבת שלום נפלאה לכולן

בננותתתתתתת המון המון המוןןןןןן אושר והרבה סקס:) שבת שלום ווומניטוס:) נוסעת לקריות לשבת חתן לשתות קצת חחחחחח אז ככה שאם תעלה מישהי בניק שלי זו לא אני לולולולולולו תטפלו בה יפה תתלשו שערות תכרתו לה תראש וכו ועכו:))))) שבתתתת שלום משוגעעעת מאהבה כבר לא בבה"ח ביי

at_li

New member
בוקרר טופ

ואואו בוקר טופ לולולולולו שיהיה לכולן אחלה בוקר ויום כתום כחול כמו הראש שלי לולולולוו משוגעעעעת מאהבה על הבוקר לולולולולולו

למעלה