אהבה דיגיטלית - פרק 20!! (חגיגה...)
לכבוד פרק עשרים, נעשה משהו מרגש... כשקאלומון הגיע, הוא נראה עצוב ומבוהל. הרופאים דיווחו לו שמצבו של יאמאקי מחמיר, אולם מצב התינוק מחמיד עוד יותר. "הוא קטן מידי," הסבירו לקאלומון. "אפילו יותר קטן ממך." "לאחר שעה של טיפול, קנטה וקאלומון ישבו וחיכו, ולבסוף יצא הרופא בפרצוף עצוב. "איבדנו אותו," אמר בעצב. "את יאמאקי?" שאל קאלומון בשמחה. "לא, את העובר," אמר הרופא. "אה," אמר קאלומון באכזבה. "מה מצבו של יאמאקי?" שאל קנטה. "הוא מדוכא בגלל התינוק, אבל חוץ מזה הוא בסדר," אמר הרופא. "קאלומון, הוא מבקש לראות אותך." קאלומון הביט בקנטה בפחד. "זה בסדר," אמר קנטה, "תהיה חזק." קאלומון נכנס, רועד מפחד. יאמאקי שכב במיטה, מכוסה לבן, ונראה ממש לא טוב. "קאלומון," הוא לחש. "בוא תתקרב." קאלומון התקרב לאט, עדיין מפוחד. "אני מבקש שתסלח לי," מלמל יאמאקי. "זה יהיה קשה אבל תסלח לי." קאלומון שתק. "הו, בבקשה, קאלומון. לא יכולתי להתאפק מלאנוס אותך. אבל אני לא אעשה זאת יותר בחיים, אני מבטיח. בשעות האחרונות חוויתי את אחד הרגעים הקשים ביותר בחיי, בגלל אותו מעשה פזיז. אני מצטער. לעולם לא אעשה זאת שוב." קאלומון נאנח. "נו, תגיד משהו!" ביקש יאמאקי. "אני מוכן לסלוח לך בתנאי אחד." "מה?" "שאנחנו נשחק! נשחק! נשחק!!" אוזניו של קאלומון שוב צמחו. יאמאקי חייך בחזרה. הם התחבקו חיבוק מפייס, כשקנטה מביט בהם מרחוק ומוחה דמעה. אבל רעשים מבחוץ קטעו את תשומת לבו. "מה זה?" התפלא. הוא ניגש אל החלון ועיניו חשכו. קרב-דמים התחולל על המגרש, בין ריינמון לאימפמון. ונראה היה שריינמון עומדת לעשות ממנו סלט אימפמון. המשך יבוא