מסיבת לורדים שדים

LILO digital

New member
מסיבת לורדים שדים

אוקיי, אני צריכה להתחיל לאמן את מיוטיסמון, אבל איך בדיוק אני אמורה לעשות את זה?? נראה לי שהוא כבר מאומן מספיק..

הנה אני

אוף, קרציה, מה את רודפת אחריי כמו איזו אימא פולניה?! אני דיג´ימון עצמאי, כשאני ארצה לחזור - אני אחזור!

הנה אני

אוף, קרציה, מה את רודפת אחריי כמו איזו אימא פולניה?! אני דיג´ימון עצמאי, כשאני ארצה לחזור - אני אחזור!

אז ככה....

דמהדווימון:תזרקי אותו לקדרה מלאה שמן רותח...**צוחק צחוק מרושע** O.O נראה לי שדמהדווימון צריך לעבור אימון קטן.... ולילו פשוט תתחילי לעבור הרפתקאות איתו ריקה:את יודעת תלחמי בדיג´ימונים או משהו... הנרי:לא נלחמים בדיג´ימונים..פשוט תהיי חברה שלו זה מספיק....

LILO digital

New member
תודה, ווילו, ריקה, הנרי...

אבל נראה לי שהאידיוט הזה צורך יד הרבה יותר חזקה... עכשיו תקשיב לי טוב יא דביל, אני פה הקובעת, אז תן לי לאמן אותך כמו שצריך ותפסיק לברוח! *מתעצבנת, מעלה אדים* אני מזל שור לא כדאי לך להתעסק איתי!!!

לא רוצה!

אז מה אם את מזל שור! אני מזל... אההה.. *מגרד בראש במבוכה* אההה... מזל דיג´ימון!!! אוקיי?? וזה מזל הרבה יותר עצבני! אז תיזהרי! אני יותר חזק ממך!

LILO digital

New member
אתה מאיים עליי???../images/Emo2.gif

לא לא לא לא לא לא, שאני אבין... אתה מאיים עליי? אתה... מאיים... עליי??!!! איך אתה מעז בכלל?! אתה סתם אפס! אפס! כלומר, בלעדיי... כשאנחנו יחד אנחנו אחלה צוות! אם אני אהיה המאמנת שלך אתה תזכה לכוחות שכמוהן לא חלמת מעולם... עוד תראה איזה כיף יהיה לעבוד עם כוחות האור... אולי אפילו תוכל לשלב אותם כוחות האופל! ואם תסרב, אני אאלץ להשתמש בכוח. שזה אומר, בלי במבה יותר בחיים! שמעת?? מבחינתי, נגמרה עבורך אספקת הבמבמה!! הא הא, איך ההרגשה עכשיו, אוכל-סושי יפני מגונדר??

לילו....

תרגעי..מיוטיסמון גם אתה עכשיו שניכם תקשיבו לי... דמהדווימון:ולי... ככה מיוטיסמון תחזור ללילו ולילו תכתבי עוד פרק של אהבה דיגיטלית אולי זה ירגיע אותך....

LILO digital

New member
טוב, אני אעשה עוד פרק

ובינתיים אתה תשב בצד ותירגע, מיוטיסמון... ואם אתה באמת כזה טוב אז תקבל עוד שקית במבה.... בינתיים אני אחפש את הדיג´יכלי (פדיחה, אני בכלל לא זוכרת אם קיבלתי דיג´יכלי)

LILO digital

New member
אהבה דיגיטלית - פרק 20!! (חגיגה...)

לכבוד פרק עשרים, נעשה משהו מרגש... כשקאלומון הגיע, הוא נראה עצוב ומבוהל. הרופאים דיווחו לו שמצבו של יאמאקי מחמיר, אולם מצב התינוק מחמיד עוד יותר. "הוא קטן מידי," הסבירו לקאלומון. "אפילו יותר קטן ממך." "לאחר שעה של טיפול, קנטה וקאלומון ישבו וחיכו, ולבסוף יצא הרופא בפרצוף עצוב. "איבדנו אותו," אמר בעצב. "את יאמאקי?" שאל קאלומון בשמחה. "לא, את העובר," אמר הרופא. "אה," אמר קאלומון באכזבה. "מה מצבו של יאמאקי?" שאל קנטה. "הוא מדוכא בגלל התינוק, אבל חוץ מזה הוא בסדר," אמר הרופא. "קאלומון, הוא מבקש לראות אותך." קאלומון הביט בקנטה בפחד. "זה בסדר," אמר קנטה, "תהיה חזק." קאלומון נכנס, רועד מפחד. יאמאקי שכב במיטה, מכוסה לבן, ונראה ממש לא טוב. "קאלומון," הוא לחש. "בוא תתקרב." קאלומון התקרב לאט, עדיין מפוחד. "אני מבקש שתסלח לי," מלמל יאמאקי. "זה יהיה קשה אבל תסלח לי." קאלומון שתק. "הו, בבקשה, קאלומון. לא יכולתי להתאפק מלאנוס אותך. אבל אני לא אעשה זאת יותר בחיים, אני מבטיח. בשעות האחרונות חוויתי את אחד הרגעים הקשים ביותר בחיי, בגלל אותו מעשה פזיז. אני מצטער. לעולם לא אעשה זאת שוב." קאלומון נאנח. "נו, תגיד משהו!" ביקש יאמאקי. "אני מוכן לסלוח לך בתנאי אחד." "מה?" "שאנחנו נשחק! נשחק! נשחק!!" אוזניו של קאלומון שוב צמחו. יאמאקי חייך בחזרה. הם התחבקו חיבוק מפייס, כשקנטה מביט בהם מרחוק ומוחה דמעה. אבל רעשים מבחוץ קטעו את תשומת לבו. "מה זה?" התפלא. הוא ניגש אל החלון ועיניו חשכו. קרב-דמים התחולל על המגרש, בין ריינמון לאימפמון. ונראה היה שריינמון עומדת לעשות ממנו סלט אימפמון. המשך יבוא

לא, זה פיצפון!!

איזה פרק דפוק!! לא ייאמן מה שאתם, בני האדם, מסוגלים לאהוב... כבוד המאמנת זה הדבר הכי דבילי שקראתי בחיים! וקאלומון במקור הוא בכלל דיג´ימון נקבה!!!

סליחה???

איך הגעת לזה שהוא נקבה... זה ממש ממש לא נכון..ואנחנו בני האדם יותר טובים ממך אז תשתוק**מתעצבנת** הנרי:תירגעי בבקשה...ווילו זה לא יעזור אם תכעסי עליו... אם אתה אומר...

LILO digital

New member
אל תתרגשי ממנו, ווילו

הוא סתם חתיכת @##%$%&^# חסר תועלת... אבל הוא הדיג´ימון שלי ואני רואה מחובתי לאמן אותו... ומי יודע אולי עוד נהיה חברים עכשיו תקשיב לי טוב יא סורר, אתה לא תרד על החברה שלי מבין?! יש פה חוקים ואל תפר אותם! אני אטביע בך נימוסים גם אם זה יעלה לי בארבעים תרגילי מדיטציה!

אממממ..

דמהדווימון:מיוטיסמון תרגיע מיד...מובן לפני שאני דיג´יגדל ומחטיף לך... אוי באמת..מיוטיסמון בבקשה תחזור ללילו... אתה הדיג´ימון שלה אז תפסיק להתנהג כנו תינוק טוף?!

מדליק...

את מזל שור בדיוק כמוני...רק שאני לא ממש אוהבת לצעוק או להיות אלימה..תני לי לנסות משהו... מיוטיסמון חמוד כדאי לך לחזור מהר ללילו לפני שאני אנקוט בצעדים נגדך ונגד כל הקרובים אלייך... ריקה:את צופה ביותר מדי סרטי פעולה... אני לא..... דמהדווימון:כדאי לך לחזור מהר ללילו לפני שאני דיג´יאגדל ואכסח לך את הצורה!!!!!!!!!!! טוף אם אתה אומר....

טוב טוב טוב...

רק תפסיקו לכעוס עליי כולכם... *עושה פרצוף של ילד מסכן* אומנם אני דיג´ימון אפל מרושע גדול אכזרי נקמני רצחני וצמא-דם, אבל אני עדיין זקוק לאהבה!... כבוד המאמנת, מה הצבע של הדיג´יכלי שלך?

אהבה אה...

אם אתה רוצה אהבה..אז אתה צריך חברים וכדי שיהיו לך חברים אתה צריך להיות טוף... והצבע של הדיג´יכלי שלי זה ורוד ולבן{הצבעים האוהבים עליי}

למעלה