מסיבת כלא 6 (מה) בג´י

multi

New member
מסיבת כלא 6 (מה) בג´י

היה ממש כיף התאכזבתי שהכלא לא עשו דברים חדשים מהאלבום שהם לא מוכרים כבר, ואולי היו להם פחות אנרגיות מהחישגוזים (כנראה בגלל הכשל במיקרופונים) אבל היה אחלה בחלה. אני רוצה להגיד תודה רבה לסופרים ששם את "זמן שנקום" זה היה כלכך במקום וכלכך טוב שנהיתי צרוד מרוב לצעוד. ותודה על הסט ביגי רק חבל שהוא היה בסוף וכבר אנשים הלכו והמאבטחים לא נתנו לנו לחזור פנימה. אני כבר מחכה למסיבה של מומי, ואני מנחש שיהיה מפוצץ לילה טוב

dpg

New member
היה פצצה

שמעו מסיבת כלא 6 הייתה חבל"ז אכלו מניוקי ולדעתי איתמר צריך לשיר יותר לאט כי הוא מפציץ מילים כמו איזה אם-16 במצב אוטומט ויש לו אין ספור כדורים אבל זאת רק מחמאה. ולמה בדיוק באו פחות אנשים מאשר היה צפוי אני לא מבין את זה מה אתם בוגדים והלכתם לאזימוט שאין לי שום דבר נגד האזימוט וזאת הייתה הופעה מטורפת אפילו שהג´י לא היה מפוצף כמו שאר המסיבות ואף אחד לא הזיל זיעה אחד על השני אבל הייתה את האווירה לדעתי מה שלא בא הפסיד כי מי שהיה שם יזכור את זה ואני חוץ מזה הכרתי מישהי שם פשוט מדהימה מבפנים ומבחוץ נראת טוב מאוד.... קיצר בעזרת השם במסיבה הבאה של כלא 6 לא לפספס ואני מתכוון לג´י... דבר אחרון חביב המיקרופון פתוח היה נחמד חוץ מיאיר dope dogg שהתחיל באמצע הפריסטייל לרדת עליי יאיר אנחנו נתחשבן....
נ.ב מומי לוי במסיבה לקח בלוק צהוב עם איזה 100 דפים ואתם יודעים יש לו בעיה במיתרי הקול אז הוא לא יכול לדבר והוא התחיל לכתוב לאנשים על הבלוק וזה היה מה זה מצחיק אבל אני חולה על הבן אדם הזה והוא אחלה זמר ואני מאחל לו החלמה מהירה ושיחזור להתחיל להופיע...

יוווואווווו אחושרמוטה מסיבה

אוקיי אוקיי תיקלוט טוב היה נהנתי והופתעתי כששמעתי את אנטי אפ לא בתור מיקס!!!!! בפוגו שהיה בתחילת השיר די דפקתי את הכתף[יישש!!!!המאנייק נפצע!!!] כלא 6! אח אח....מה יש עוד להגיד על הכלים האלו?! יאנג.......תת מקלע מילולי אחי אתה חיה... סיקס משוגע כמו תמיד הביא בראש למרות שהוא היה ניראה קצת עייף בייבי.....כישרוני אחי כישרוני.... ועכשיו לחלק שהיה ממש נחמד... אחרי ששמוליק עלה מיקרופון פתוח ניהיה שכונה! יענתו אני יורד מהבמה ממשיך לשיר ומרביץ לשוטר המאנייק הסמוי המיזדיין היה שם... מישהו עולה ועוד מישהו עולה באמצע השיר כל רגע מיצטרפים לבמה אנשים חדשים אבל!!! היה דבר בן זונה ממש נהנתי דה לורד!!!!!!! איזה פלואוווווו רוצה ליראות אותך והחבר´ה שלך מופיעים שוב...היה בן זונה כל השאר שאני לא ממש זוכר תמשיכו לבוא! יאללה פיס

Da Judge

New member
מה עוד?!?!

דא´לורד יעשה ראפ?!?!
היה מסיבה פושרת בכללי, הופעה מ-ע-ו-ל-ה של כלא 6, מצטרף לכלב פה מלמעלה^
אבל עד כמה שאני זוכר (לא הייתי שיכור אבל היה לי כאב ראש ענקי שלא הבנתי מאיפה הוא הגיע...) התקלוט היה בסדר, לא משהו מיוחד, וחבל באמת שאת הסט ביגי סופרים שם בסוף כשכולם כבר יצאו לקחת אוויר ולא נתנו להיכנס חזרה... תכלס, המסיבה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה, ואני כבר בונה על המסיבת סוף קיץ:):):)

dpg

New member
היה מצחיק

אחי היה מצחיק איתך אני שעה אומר לך שאתה זוכר מה אמרתי לך שהיית במיקרופון פתוח ואתה נזכר פתאום ופתאום אתה מכניס אותי לפריסטייל זה היה מצחיק אכלו מניוקי חכה זה עוד כלום!!!!

da^Lord

New member
תודה.

אתה עוד תראה אותנו, השאלה היא מתי.. תודה לסופרים שנתן לי ולחברי מייק. אגב לסופרים - אנחנו לא נקראים "נבחרת החלומות" אלא עם 1. ונבחרת החלומות היה שם של שיר שעשינו ביחד עם TN ומ.י.י.ס. אבל סבבה שקוראים לנו ככה, זה טוב לאגו. האווווו..

MAD D

New member
ומה איתי.......

אני עליתי איתך לשיר יאיר ואתה שוכח אותי אפילו מילה טובה לא אמרתה אלי !!!!!!!! זהו אני עצוב

Da Judge

New member
אתה? מי שמע עליך בכלל?

סתם אחי אתה היית ענק! פריסטיילר רוקדאמייקרופון

Da Judge

New member
רגע אתה בטח לא יודע מי אני בכלל...

אממממ... אני אדם, האיש עם הבאגיז, חולצת "האור והצל", והמגן דויד

**yoav**

New member
אחלה מסיבה...........

משום מה לא היו יותר מדי אנשים וזה דווקא היה דיי סבבה שהיה מקום לזוז! התקלוט היה בסדר, למרות שקצת התאכזבתי... היו לי ציפיות אחרי המסיבה של השנתיים לג´י... שאלה סופרים, עד שאתה שם כבר בלאק אייד פיז למה קטעת אותו באמצע?? חבל כי באמת שמחתי לשמוע את BEP Empire..... אבל אני מבין שזה קצת רוקן את הרחבה אז חפיף..... כלא 6 נתנו בראש עם הופעה בתזונה!! אבל מצד שני היה אפשר להרגיש את ההבדל בין הופעה שלהם בחשגוזים למשל, להופעה בג´י... הסאונד לא היה מי יודע מה, לא היה אפשר להרגיש את האנרגיות שהיו להם בהופעות אחרות והיה אפשר לראות שקצת קשה להם להתבטא על הבמה הקטנה..... שוב פעם אני אגיד שאחרי הכל אהבתי את ההופעה שלהם, למרות שהייתי מעדיף עוד שעה של תקלוט במקום זה, אבל זה רק אני
זהו, היה נחמד
יואב

ערפדי

New member
אם כבר מזכירים את קרוקדייל דנדי

אתמול היית אחלה מסיבה אבל משום מה אתמול היה איזו שעה שאני פשוט לא יכולתי לשמוע את המוזיקה , הייתה מוזיקה ששלא סחבה כזה ... אישית אני ציפיתי ליותר אנשים , טוב אבל אנשים , ב-29 בג´י ספוט ... אתם זוכרים שיש את מסיבת סיום הקיץ עם מומי לוי , עם שירים מהדיסק הבא בקרוב (אמן ואמן) !!! אז בקיצור אני כהרגלי נהנתי מההופעה של כלא 6 , אפילו שהם אמרו שהם יעשו שירים חדשים שלא נשמעו עוד אבל ... אני נהנה מכל הופעה של כלא 6 !!! ניר---> תבדוק את המיקרופון הירוק !
אז ... חבר´ה להתחיל להתארגן לעוד שבועיים כי ... תהיה שם "ה"מסיבה !!! בריא עליכם !!! ואם טעיתם במקרה =====> יש היום תוכנית של מומי לוי !!! יאללה תהנו היום בריא עלייך

Chocaholic

New member
:eek:)))))

היה ממששששששששששש טובבבבבבבבב (וכן, אני יודעת שאני תמיד אומרת את זה..) אחלה הופעה, אחלה אווירה, אחלה תיקלוט... אחלה מסיבה :eek:) (חומוס מישהו?..) כבוד לעמית, אמיר ואיתמר על ההופעה המפציצה! נ.ב - באמת חבל שלא באו יותר אנשים לתמוך ולעודד..

DJ$upreme

New member
כל הכבוד לכלא 6!!!

אני חושב שהיתה ההופעה הכי טובה של הכלא אי פעם, זו היתה ההרגשה שלי. הם עשו הרבה דברים חדשים - מה נסגר אתכם!! כולל שיר שלא תשמעו יותר - בלעדי לג´י - "חיית הטרף" על ביט של מומי לוי שהוכן במיוחד לאירוע. וגם את הרימיקס עם סניקרז. ואת יריית פתיחה - זו בסה"כ פעם שניה, נדמה לי, שהם עושים. כמות האנשים היתה ממוצעת, אני חשבתי שיבואו יותר לכלא, אבל כנראה שריבוי הופעות בזמן האחרון שחק קצת את הקהל - מה לעשות. בנוסף, בגלל אירוע של מכות שהיה בחוץ, לפחות עשרה אנשים נזרקו מהמועדון. ואני בהחלט חושב אולי להפסיק עם שירי MOP ו - BOB למיניהם, כי הכל התחיל בפוגו המפגר שלכם. בלי הכללות, אבל באמת, GROW UP!!!!! מה שבטוח, למסיבת מומי באמת יהיה מפוצץ, אני אומר לכם שיהיו שם אורחים מדהימים, אבל מי צריך אורחים כשיש מומי לוי אחד על הבמה. מחיר המסיבה - 60 ש"ח בלבד, למרות ששנה שעברה שילמתם יותר על מסיבת סוף הקיץ. המחיר כולל שתיה חינם כל הערב. הדיל הכי זול בעיר. פרטים רבים ונוספים בהמשך השבוע. חבל מאוד שסט הביגי שלי הלך לאיבוד בסוף הערב, אולי נחזור עליו בעתיד. נ"ב תודה לצל שעזר לנו להפריד את הניצים באירוע מחוץ למועדון.

סופריייייייים!!!!!

מצטער על הפוגו שאני הייתי חלק ממש רציני בו....אבל אנחנו[רובנו] אוהבים את זה ממש ממש ממש מצטערים אנחנו עושים פוגואון ממש קטן בשיר אחד ובשירים אחרים לא [מסיבויקה] לקטע היותר עסקני......מה עם הנחה במסיבת מומי לאנשים שהחתימו את כל ההזמנות שלהם?

למעלה