מסיבת כיתה ד' ב-1984

miss kittin

New member
מסיבת כיתה ד' ב-1984

ביום רביעי ה-20/8/2003 מסיבת כיתה ד' חוזרת ובגדול אל הליין "1984". בערב זה, נצא מהצד האפל ונתחבר אל הצדדים היותר קלילים ושמחים של שנות ה-80. יושמעו אמנים והרכבים כמו: סנדרה, וואם, דוראן דוראן, יוריתמיקס, מדונה, פראנקי הולך להוליווד, דמעות לפחדים, הליגה האנושית, נערי חנות חיות המחמד ועוד רבים וטובים. במסגרת הערב נארח את די ג'יי ברק אהרונסון לסט יורופופ, יורוטראש וסליזי ניו ווייב. כמו כן, הרזידנטים של 1984, בועז י' וטל ארגמן ינגנו סט בק טו בק של להיטי שנות השמונים עם דגש על גל חדש ואייטיז שמח במיוחד. הליין אפ: 23:00 - 24:45 - די ג'יי אורח ברק אהרונסון 24:45 - 04:00 - בועז י' & טל ארגמן - בק טו בק ורוטציות פתיחת דלתות בשעה 23:00. מחיר כניסה : 20-30 ₪. הנחה לחברים (הנרשמים באתר של 1984)!!! מחכים לכם עם ג'ל בשיער, חותלות צבעוניות (טוב, רק טל), סרטים בשיער ואולסטאר אדומות, צח וטל - 1984.
 

miss kittin

New member
תיקון קטן:

האתר שרשמנו אינו מדוייק, ניתן להיכנס דרכו ואז להקליק על "1984", או פשוט להיכנס ל: www.darkisrael.co.il/1984 תודה וסליחה :)
 

miss kittin

New member
מעולה!

אני שמחה לשמוע שתגיע :) הפעם נעשה הכרות רשמית, מתאים?
 

Ice machinE

New member
היי miss kittin!!! אני כנראה שלא

לי מתאים יותר dark eighties מאשר eighties in the dark
 

NoKiA2003

New member
גם אני אוהב יותר דארק אייטיז

וניו וויב אבל האווירה שם נורא כיפיית
 

Ice machinE

New member
אל תדאגי

כמו שאמרתי לטל (אני מקווה שאת לא טל) שאני לא מתכוון להגיע למסיבת כיתה ד' אבל ללא ספק אני אשתדל להגיע לימי רביעי הרגילים.
 

miss kittin

New member
אני דווקא טל :)

נעים מאוד... אבל זה בסדר, אנחנו יודעים שלא כולם מתחברים לצד הפופי יותר של שנות השמונים, בגלל זה אנחנו עושים גם ערבים כאלה וגם ערבים בסגנון "פינגווין".
 

Ice machinE

New member
אז אין בעיה

אם לא יהיו דברים אחרים, אני שם יום רביעי הבא
ותכיני את תאומי קוקטו, vnv nation, xmal deutschland ואפופטיגמה
 

miss kittin

New member
ה"שירוקו", בהחלט מהווה השראה

אני לא יודעת אם יצא לכם להיות בשני הערבים שצ'ופי תקלט אצלנו (לפני שצ'ופי נהיה תקליטן האוס, הוא היה רזידנט מועדון ה"שירוקו" מאמצע שנות ה-80 ועד לקראת סופן). באותם ערבים היתה לכולנו הזדמנות ממשית להרגיש כאילו אנחנו שם, וזו היתה חוויה יוצאת דופן. גם מועדון ה"ליקוויד" מהווה השראה, ובכלל המטרה של הליין היתה בראש ובראשונה לנסות ולהחיות את אותה תקופה ומה שמדהים זה לגלות כל הזמן כמה שיש עוד אנשים שאוהבים את זה, מתגעגעים לתקופה ההיא או סתם התאהבו בעשור המדהים ביותר. נ.ב ice machine, את אפופטיגמא ו-vnv אני פחות אוהבת, אז תלוי מאוד במצב הרוח :)
 

adiville

New member
אפופטיגמא אחלה !!!!!!!

מזמן לא שמעתי אותם אבל ידיד שלי גילה לי אותם לפני הצבא והיתה תקופה שממש חרשתי עליהם !
 
למעלה