מסיבת יום הולדת

Fregelistic

New member
מסיבת יום הולדת

אהלן! מה קורה? אני וחברה חוגגים יום הולדת (23\22) ובא לנו השנה לעשות משהו באמת מיוחד. חשבנו על "מסיבת נוסטלגיה" הדבר המתבקש ביותר זה מוסיקה של פעם. מה עוד לדעתכם יכול להוסיף לעניין? חשבנו להזמין חברים עם ההזמנות האלה של כיתה א'..
תודה ושבוע טוב!

Fregelistic

New member
אה.. וחשבתי עכשיו גם

לקנות חטיפים וממתקים ששיחזרו את העטיפה שלהם לכבוד יום העצמאות.

chayahd99

New member
לראות סרט של פעם...

אולי "גריז" או "That thing you do" שזה בכאילו "של פעם".

Fregelistic

New member
להקרין סרט?

חשבתי גם על הרעיון הזה אבל.. נראה לי מסובך מדי להתחיל לנסות לארגן מאיפשהו מקרן...

idanoosh17

New member
נראה לי שהכוונה הייתה לטלוויזיה....

אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא האם אתן מתכוונות לחזור לתקופתת ההתבגרות אז אתן יכולות לעשות איזזה מסיבת פיג'מות כזאת... פיצה,מוזיקה, סרט, משחקי אמת או חובה/ 5 אצבעות....

Fregelistic

New member
=\

אני בן
המסיבה תהיה במרפסת. אנחנו לא רוצים לעוף עם העניין הזה יותר מדי. סתם לשלב כמה דברים נחמדים. מיץ פטל ופיתות עם חומוס ומלפפונים חמוצים זה מגניב. תודה.

מזל טוב

אפשר אולי לבקש מהאורחים תמונות ילדות שלהם מבחינת אוכל אפשר גם פיתה וחומוס, פטל משחקים של פעם- ריקוד סלואו על עיתון וכל פעם חותכים חתיכה מהעיתון נר לבקבוק משחק הכיסאות לעטוף אחד את השני בנייר טואלט להעביר ביצה על כף מצד אחד לשני כשהכף בפה אולי לקשט כמו פעם, אם יש לך מקלט לחגוג שם (אצלנו הרבה היו חוגגים במקלטים) אולי לעשות שקיות הפתעה

עוד כמה רעיונות קטנים

- הרמה על כסא. זה הכי מתקשר לי לימי ההולדת בגן וגם אחרי זה, ביסודי. לא לשכוח עוד אחד לשנה הבאה. - יש עוגה? כיבוי הנרות בנשיפה. ואם כבר מדברים על עוגה- העוגה הנוסטלגית בשבילי, זה עוגות השוקולד האלה שהיו כמעט בכל ימי ההולדת כשהיינו קטנים. - החברה' ישתפו פעולה? אז אפשר לשחק משחקים שונים (אמת או חובה? וכו')

למעלה