מסיבת חנוכה

אלהלה

New member
מסיבת חנוכה../images/Emo16.gif

זהו היתה, היה נחמד, כולם היו עליזים ושמחים. תמונות מהמסיבה בקישור המצורף בהצלחה לכל אלה שעוד לא חגגו. וחג שמח וחופשה מדליקה לכולם אלה

לינה1

New member
אלה יש לך אתר יפה../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

גלשתי קצת באתר שלך הוא מאוד יפה ויש בו פעילויות מעניינות לילדים גם תמונות הילדים יפות האם כל ההורים חתמו בשביל לאשר שתעלי תמונות אישיות? שיהיה לכולנו חג אורים שמח ובעיקר רגוע ושנראה את האור.... לינה חינוך וגן www.yeladudim.co.il

אלהלה

New member
חןחן../images/Emo20.gif

תודה וכן כל ההורים חתמו ואישרו אחרת לא הייתי מכניסה תמונות של הילדים שלהם. (יש לי רק 12 ילדים בגן
ככה שזה הולך בקלות)

gili111

New member
אלה תמונות יפות ../images/Emo6.gif

עדיין לא פיתחתי את התמונות מהמסיבה שלי. חולמת על מצלמה דיגיטלית

טלגל

New member
יופי לך אלה וחג שמח לכולנו!../images/Emo138.gif

אני חוגגת ביום שני, אז באמת יופי לכל היוצאים לחופשת חג. אני שמחה על המסיבה שלך נראה שהיה על הכיפאק, הילדים שלי כל-כך מתרגשים לקראת המסיבה שלהם שזה עושה כיף בלב לראות אותם. גילי גם לי חלום על מצלמה דיגיטלית, קיבלתי משוקולדה שם של פורטל שכדאי לך לבדוק שם: plonter כדאי לך לבדוק שם.

טלגל

New member
אלה האם כולם השתתפו בריקודים?

האם את נלחצת אם לא כולם משתתפים, והביישנים יושבים ליד הוריהם או לא קמים?

אלהלה

New member
ריקודים../images/Emo20.gif

אולי בגלל שהגן באמת קטן, ואולי בגלל שהכנתי אותם והסברתי שמי שלא קם לרקוד אז לא צריך רק שלא יעשה סצנות כי את זה אני לא מקבלת. כולם השתתפו, שרו רקדו ובלי יללות ובלי ללכת לשבת על ברכי ההורים. כבר קרה לי במסיבות שילדים לא רצו להשתתף - לא צריך, אני לא משכנעת יותר מפעם אחת והם יודעים כי אמרתי מראש, אז מי שלא רוצה לא צריך! ואצל ילדים צעירים יותר באמת יש יותר תופעות כאלה של ביישנות ולא רוצים להשתתף וזה בסדר. ולא אני לא נלחצת
אני דווקא חושבת שמסיבה זו הזדמנות של ההורים לראות באמת את הילדים שלהם בפעולה, ולפעמים כשמדברים על התנהגות למשל וההורים לא מקבלים שהילד שלהם מתקשה לפעול בקבוצה הם רואים בדיוק במסיבה את ההתנהגות ולא צריך להרבות במילים

למעלה