מסיבת חוף לבני הנוער!!!!!

katomchik

New member
מסיבת חוף לבני הנוער!!!!!

שלום לכם, לצערי לא יוצא לי הרבה לבקר פה, אבל מניסיונותי הקודמים- יש פה אחלה חברה וממש נחמד פה. הייתי רוצה להזמין את בני הנוער הנמצאים כאן למסיבת חוף שתתקיים ב-20 ביוני בחוף הים בראשון לקראת סיום שנת הלימודים ופתיחת חופשת הקיץ. המסיבה תערך בין 2 בצהריים ל- 6 בערב. על הבמה: 3 די-ג'יים צעירים, תותחי קצף, תחרות נער ונערת החוף נושאת פרסים, תצוגת בגדי ים ותסרוקות, דוכני מכירות של פרטי לבוש, תכשיטים ומזון ועוד. כולכם מוזמנים- הכניסה חופשית ומיועדת לכל אחת ואחד מכם. המסיבה נערכת בארגונה של מועצת התלמידים העירונית- "פרלמנט הנוער ראשל"צ ובחסות החברה הכלכלית, אגף הנוער וחבר מועצת העיר- רז קינסטליך (צב"ר). בין הספונסרים: "סרפ סיטי" ו- "טנג'יר". יובל לייקין, דובר "פרלמנט הנוער".

חןשסק

New member
יאא אני אוהבת תותחי קצף! ועוד בים!

שווה לבדוק את המקום ב20 ליוני .

cobainos

New member
אני מכיר אותך יא ג'ינג'י!גמנסיה../images/Emo13.gif

מועצה גמנסיה אימפריה!חדווה המלכה!חחחח סתם...איזה דיבור יניב זה(נכון חן?) חבל שזה ב20,רוב היב' בעיר וגם היא' בעמית לא יבואו כי יש בגרות בספרות יום אחרי.

amickyaa

New member
עזבו ללמוד יה פראיירים לכו לים ../images/Emo98.gif

לא יקרה כלום אם תלמדו לפני ואחרי המסיבה ,הלואי עלי,הייתי הולך בכייףףףףף נועם החיים קצריםםםםם ........

cobainos

New member
זה בדיוק בשעות שנאי לומד!

לא מסוגל ללמוד בערב.לא מסוגל

dilan angel

New member
ההפך../images/Emo110.gif

לא יקרה כלום אם הם לא ילכו למסיבה הם ילכו לעוד פפפוווללל מסיבות בחיים שלהם שישקיעו ת'נשמה בבגרות בהצלחה דרך אגב

SupeRonit

New member
../images/Emo50.gifכפרות שלי בבגרות מחר../images/Emo25.gif

ואל תקשיבו למיקי (לא להקשיב למיקי זה כלל זהב
). תשבו-תלמדו,ות*יינו להם את האימ אימא של הצורה-בבגרות האחרונה (או לפחות אחת האחרונות). אמרה רונית שיושבת על המחשב,בשעה שהיא אמורה ללמוד

למעלה