מסיבת הפתעה 50 לאמא

Adva CS

New member
מסיבת הפתעה 50 לאמא

שלום חברי פורום יקרים! אני יודעת שיש מליון שרשורים והודעות בנושא אבל חשבתי בכל זאת לנסות ולמצוא רעיונות חדשים. אני רוצה להפתיע את אמו של בן זוגי במחיר זול ביותר. יש לי אפשרות להשיג מקרן ולבנות מצגת ובנוסף חשבתי ללכת על נושא הזהב. אם למישהו יש רעיונות חדשים ומקוריים לקישוטים ותבשילים ואם יש רעיונות לנושאים חדשים אני אשמח מאוד להכול. באמת שמגיע לה מעל ומעבר על כל מעשייה ב 50 השנים האחרונות!!! בתודה עצומה לכל העונים והקוראים!!! אדוה

Adva CS

New member
רציתי לציין....

אני כן מוכנה להשקיע כסף וכמה שצריך פשוט היא אישה מאוד צנועה אבל מוגבלת פיזית ולכן כולנו מעדיפים לעשות בבית וכמובן שעדיין עומד העניין הכלכלי על הפרק.. מבחינת כבוד עצמי אני מעדיפה לשמור את ההוצאות במשפחה המצומצמת ולא "לדרוש" מהמוזמנים השתתפות כלכלית בכלל!!!!

דוריק30

New member
50 לאמא

לאסוף מתנות/ברכות מ 50 אנשים- משפחה, חברים, נכדים (אם כבר יש), חברים לעבודה. אפשר לאגד הכל בקופסה או באלבום לצלם את הקרובים אליה שיברכו אותה ולהקרין במסיבה לעשות פעילות חידונים על חייה- שניצל בורשט לעשות פסיפס תמונות משהו בכיוון?

Adva CS

New member
תודה!!!

חשבתי לעשות חיים שכאלה עם מצגת שמשלבת ברכות מצולמות מקרובים ולהציג תמונות מהילדות והבגרות. על חידון צריך לעבוד קשה אבל זה רעיון מעולה!!! תודה רבה!!!

KarinDi

New member
מבחינת קישוטים ובישולים

בעזרת ספריי צבע או צבע אקרילי, אפשר להפוך כל דבר לזהוב בקלי קלות- פרחי פלסטיק, אגרטלים, חבקי מפיות. חנויות "חד פעמי" למיניהן יציעו כלים חד פעמיים מקסימים בזהב! אני הייתי הולכת על מפה לבנה עם ראנר זהוב (גם חד"פ), צלחות לבנות עם פס זהוב ומעט קישוטים במרכז- אולי שלושה סידורי פרחים מפלסטיק, צבועים בזהב. אפשר לקנות גם מסגרות פשוטות לתמונות, לצבוע בזהב ובפנים לשים תמונות שלה מכל השנים, לתלות בשרשרת או בצורה מפוזרת על הקיר. לגבי בישולים- אפשר לשאול כל אחד מבני המשפחה מה המאכל האהוב עליו שהיא מכינה (אם היא מבשלת כמובן) ולהכין לה תפריט ממאכליה האהובים- אפשר לאגד את כל המתכונים שלה לספרון ולחלק במתנה לאורחים בסופו של דבר...

Adva CS

New member
וואו

רעיונות מעולים אני בהחלט מאמצת!!!!!!!! בחיים לא הייתי חושבת על זה!!!!! תודה רבה!!!

למעלה