מסיבת הפורים של אלי פיניש

arale11

New member
מסיבת הפורים של אלי פיניש../images/Emo151.gif

הייתי אתמול במסיבה המדוברת. היה מדהים. אלי התחפש ל-"קאזה" עם חולצה וורודה, ווסט וכובע מעור. יש לכולנו ברכת פורים שמח מאלי....
:) ארלה.

אייייה1

New member
נו.. והחברה שלו היתה איתו ?

ספר לי... איך היא ? חמודה כמוהו? וחוצמזה - ספר עוד על המסיבה , מטעם מי היא היתה ? מסיבה פרטית שלו ? ולזו{ לובה ? } שמתנגדת לשאלות האלו... כל עוד זה בגבול הטעם הטוב ,מתוך עניין ולא מטרד , אין בכך כל רע .

arale11

New member
לשאלתך....

כבר 8 שנים שאלי מקיים ליין מסיבות פורים בסגנון סבנטיז..... בשיתוף עם עוד כאלה ואחרים. לא ראיתי את החברה שלו. כולם היו מחופשים....והיא בטוח מקסימה כמוהו. מהכרות אישית אני יכול להעיד שהוא אחד האנשים הכי טובים, נדיבים וחיוביים שאני מכיר.

אייייה1

New member
אתה בטח מתכוון לתחפושת הזו :

מה, הוא ממחזר ? כי זו התחפושת שלו במסיבת סבנטיז בפורים בשנה שעברה ... נו טוב..

אייייה1

New member
וזו החברה שלו .. ../images/Emo26.gif

תמונה מ E מלפני חודש בערך ... נחמדה

arale11

New member
אני מניח....

שאני בטח אפגוש אותה עוד זמן לא רב-ואז אוכל לומר אם זו היא או לא. שיהיה בכיף אני אומר אחים שלי....

אייייה1

New member
זו היא- כלומר החברה של אלי

כי גם ראו אותה בכתבה המביכה אודות מסיבת הסיום של ארץ נעדרת . הנה היא גם פה
מאחוריו . שיהיו מאושרים
ארל'ה, אם יש לך מידע נוסף ומעודכן ... שתף את "העם"

arale11

New member
כן כן כן.....

לדעתי זו היא...ויש לה יום הולדת היום (אלי קנה לה אתמול מתנה) :) ולבקשתך-אשתדל לשתף את העם במה שאוכל.

לוּבּה

New member
../images/Emo98.gif

ששאלה כזאת זה בסדר פשוט יש שאלות כמו איפה הוא גר וזה סופר חדירה לפרטיות וכמה שהאנשים האלו מפורסמים מגע להם קצת פרטיות וסורי אם זב לא יצא מובן אני כותבת דרך המקלדת של תפוז כי המקלדת שלי נדפקה וזה מעצבןןןןןןן

boris5

New member
תקנו אותי, אם אני טועה

אבל לדעתי, הדמויות של מריאנו היו הכי טובות ב"ארץ נהדרת" ובמיוחד נקרעתי מצחוק בפרסומת עם האוכל כאשר מרגול נותנת אגרוף לעדי אשכנזי
אני נפלתי מהכיסא. ודרך אגב, סחתיין על הפורום. ולא נשכח את רודריגו שמריאנו עושה בצורה מדהימה ואוטנטית שכן מריאנו הוא בעצמו מדרום אמריקה.

למעלה