מסיבת דפש- מחר...

pimpf

New member
מסיבת דפש- מחר...

המסיבה הראשונה לשנת 2006 יוצאת לדרך.... 19.01.06 במועדון הקולטורה במסיבה שתשיק את האתר החדש שלנו, עם התכנים החדשים והפורום החדש...3 ימים לפני שאנחנו נוסעים לפראג... בעמדה - אבנר פרידמן ואורן שריג על ערוצי האודיו וידאו וכפתור האנרגיה, עם 100% דפש מוד - אלבומים, גרסאות מיוחדות, הופעות והוצאות נדירות עם מסך וידאו ענק ותפאורה... וגם - כובעים חדשים של DM... משקה ראשון חינם לראשונים ועוד עוד הפתעות שנוכל לספר לכם בקרוב... בנוסף - רחבת 80s, גל חדש ואלקטרוניקה... ההזמנות, כל העדכונים והפרטים יתווספו בהמשך!!! קולטורה - הרצל 154 ת"א חמישי בחצות [email protected]

טבע dj

New member
בדר"כ זה 50 אבל לפי מה שהבנתי

כנראה הפעם זה 70.. שקלים חדשים כמובן

טבע dj

New member
למה, בגלל המחיר?

דווקא יחסית למסיבות אחרות, זה די סביר.. חוץ מזה שהם ממש משקיעים במסיבות האלה, מתנות וכו'

greenzg

New member
הפעם האחרונה שהייתי במסיבה

זה היה בשטיק ובחינם אני ממש לא איש מסיבות אבל לפי מה שאני שומע ורואה בפירסומים כאן בעיקר, 70 ש"ח זה די יקר רק לכניסה (תכפילי בשניים וזה המון כסף)

טבע dj

New member
גם אני לא חובבת מסיבות בכלל

אבל המסיבות של דפש שונות ומושקעות..זה נכון שלמישהו שמגיע עם בת/בן זוג זה באמת יוצא יקר...

adiville

New member
בדיעבד...

עם כל מה שנאמר על השטיק, המסיבות הכי טובות היו שם

DGL242

New member
../images/Emo6.gif אצלנו פיזרו טלק על הרצפה בשבי

ל לרקוד ברייקדאנס

pimpf

New member
אם אני לא טועה

60 שקלים לחברי מועדון (ולהרשם כל אחד יכול...) 70 שקלים ל"אורח"... במסיבה הזאת, 100 הראשונים יקבלו משקה ראשון חינם , 200 הראשונים יקבלו כובע, ויחלקו גם מדבקות של דפש מוד...

למעלה