מסיבת דפש מוד 20.10.05

pimpf

New member
מסיבת דפש מוד 20.10.05

לקראת צאת אלבום האולפן החדש של דפש מוד Playing The Angel, מועדון דפש מוד ישראל בשיתוף עם הליקון משיקים את האלבום החדש באירוע השקה מיוחד בהפקה ענקית (שמתקיימת פעם ב-4 שנים בערך) שתתקיים ב-20/10/05, חמישי בחצות במועדון הקולטורה בת"א... אורן שריג ואבנר פרידמן ייתנו בסט ובויז'ואל עם האלבום החדש במלואו כולל הסינגלים, יחד עם גרסאות אלבום, הופעות חיות, רמיקסים ו-B SIDES והכל על מסך וידאו ענק... במסיבה נחלק Merchandise והפתעות נוספות, וכמו כן, תהיה נקודת מכירה של האלבום החדש Playing The Angel והסינגל החדש Precious במחירי הנחה לחברי המועדון. בנוסף באלטרנטיבה במפלס העליון - 80s, גל חדש ואלקטרוניקה... ו... יהיה סיקור של המסיבה בחדשות ערוץ 2...
ההזמנות יישלחו לחברי המועדון בשבוע הבא. לפרטים נוספים, שאלות ובקשות: [email protected] 052-8709062 =========================== 20.10.05 - חמישי בחצות קולטורה, הרצל 154 פינת קיבוץ גלויות, ת"א

א ו ח נ ה

New member
דפש מוד: בריטים או גרמנים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

במהלך השבוע שעבר היה לי ויכוח עם לא מעט אנשים לגבי דפש מוד. כל השנים חשבתי לתומי שהם בריטים, ואז מישהו אמר לי שבאתר שלהם כתוב שהם ממוצא גרמני בכלל, ולאחר מכן שוב אמרו לי שהם בריטים. למישהו יש תשובה חותכת שלא משתמעת ל-2 פנים

pimpf

New member
חחחח בריטים בריטים...

ובאתר שלהם לא כתוב שום דבר כזה...

pimpf

New member
שלא יעבדו עליך בעיניים! וחוץ מזה...

איך אפשר לומר עליהם גרמנים? הרי יש להם מבטא בריטי מחריד...

Modium

New member
אם אני זוכר נכון, אז כמו הביטלס,

ההופעות המוצלחות הראשונות שלהם היו בגרמניה.

alpha80

New member
בניגוד למשל לפורום זיהוי שירים

היום היו שם שניים על סמים קשים.

greenzg

New member
אני אשמח לקבל ממך תקציר של מה

שקרה שם, מי היו הנפשות הפועלות ואיך זה נגמר אתה יכול לשלוח לי מסר אם בא לך

pimpf

New member
תגיד, איזה מאיה?

ההיא שלמדה איתי בתיכון?!