מסיבת גיוס לבת

מסיבת גיוס לבת

ביתי מתגייסת בעוד שבועיים והיא מתכוננת לעשות מסיבת גיוס בבית עם כ 20 איש .האים יש משהו בפנג שואוו שיכול לעזור בהצלחת המסיבה .כמו קישוטים מיוחדים בצבעים מסוימים .או כלים בצבעים מיוחדים.תאריך לידתה 7 ליוני 85 ישראל.

מסיבה מוצלחת

אז בשעה טובה ומוצלחת שתלך בשמחה, שתהנה ותחזור בריאה שלמה. להצלחת מסיבה כדאי לבחור את תאריך הירח המלא. אז אנחנו יותר שמחים וגם יוצאים יותר מהבית. אם תרצי אווירה עולצת ושמחה השתמשי בכוסות זכוכית ולא פלסטיק ובכלל לא כלים חד פעמיים.קנקנים שקופים וקישוטים בגוונים תכלת או שחור. דג מלוח יגרום לעליה באנרגיה מפה אדומה עם מפיות לבנות או מפה לבנה עם מפיות אדומות נרות על פמוטים "מזדקרים" כלפי מעלה תהנו!

DOLPHINREEF

New member
אני הייתי ... מכינה ארוחה חלבית

מלא גבינות ויין אדום בית מלא נרות מוסיקה כייפית להזמין רק חברים טובים ולתת לשולחן אופי לפי ההמצלצה של אביבה לגבי הצבעים זה יהיה מקסים... והכי חשוב שרות קל ונעים....וכמובן מאתגר...

sidi

New member
אם יורשה לי

אני הייתי שם דגש בעיקר על היין אדום. וחשוב שיהיה יין איכותי.

sidi

New member
אז

תקילה איכותית ולא כהילה או תהילה (החיקויים הזולים שמוכרים). (זה אומר גם להשקיע על יותר משישים שקל בערך לבקבוק) ואני רציני ביותר אלא אם כן אתם רוצים הקאות כאבי ראש והאנג אובר עצבני אחרי שתי שאטים בערך. אבל סטינו מהנושא ואביבה תתלה אותי אז בואי נעצור כאן כי מבחינתי אם לא נעצור כאן אז זה יכול להפוך לשרשור ארוך. העיקר שיהיה בהצלחה במסיבה. אופס הנה היא באה אני מתחבא....

טקילה..........

באמת כדאי שהטקילה תהיה איכותית כדי שלא יהיה *תקיא לה*..........

טוב אז סתם התלוצצתי הם חברה חנונים

שלא שותים אלה רק קולה או מיצים לא תרכיזים .אך לא יין ובטח לא תרכיז פתל .אם אגיש פתל זה יהיה כל כך מגוחך .אך בכל אופן הבנתי את הכוונה ואכין את כל האינסטרומנטים לשבוע הבא.ואספר לכך איך היה אז תודה לך .ונחסוך את השרשור המטופש.

השרשור.......

חנלה יקרה השרשור שבא בזכותך הוא חמוד מרענן נותן פה לאנשים הזדמנות להביע את עצמם ככה חופשי אז זה בסדר חמודה...תודה לך!!ושבת שלום.

sidi

New member
וגם

לדודה שלי קוראים חנל'ה
ואני צחקתי לגבי הפתל למעשה אני ממש לא סובל את כל התרכיזים האדומים האלה. (מי המציא אותם ???
)

sidi

New member
וגם

לדודה שלי קוראים חנל'ה
ואני צחקתי לגבי הפתל למעשה אני ממש לא סובל את כל התרכיזים האדומים האלה. (מי המציא אותם ???
)

למעלה