עופר כדאי לך להפסיק להמעיט בערקי כי אם הייתי בהר אדר אז הייתי מגיעה.. אני בירושליים אצל משפחה ואין לי כרגע דרך להגיע להר אז.... שמעתי היה פי3וץ... מקווה שנהנתם..! יאללה ביי
יאללה איתכם אז לא שמתי לב.. כשכותבים מהר אז יש שגיאות.. הינה- במקום ערקי הייתי צריכה לכתוב- ערכי.. סורי טל.. מרוצה יא אפס אחד..!!! לך לך תוציא לויצמן קרציות
של אחרים חשבתי אנחנו מאוחדים יש לנו קשר טוב וחוץ מזה תיקנתי אותכם כי עצבן אותי שיש אנשים שאם אומרים לידם משהו לא נכון הם מתקנים אותך ואז כתבתי גם שאני מפסיק לתקן אז אל תרגיז אותי למה אני יפוצץ אותך עם ה bb gun
גלעד, אני מאוד בעד זה שתתקן שגיאות של אחרים. לדעתי אפילו צריך למסד את זה במשחק הבא: מעכשיו כל מי שיש שגיאות כתיב, יענש בעונש מקורי מבית היוצר של עופר טל. תגובות............
טלק'ה- חומד נשמה עיניים כפרהה... התכוונתי ששפסר יוציא לויצמן את הקרציות.. אתה פסדר אתה... כמו שאנחנו לא רוצים לחיות ביחסים עויינים כלפי שכנינו הערבים-אני לא רוצה שיתפתח פה מלחמת שכנים..(רק שלא תזרוק לי סנדוויצ'ים לחלון..) אקיצר- טל... אחוות רחוב האלה(ופינת החרוב)... אין בעיות גבר גבר.. הכל לטובה חזק ואמץ חברה.. אנחנו עוד נכבוש את העולם..!
תכבשו את העולם חברי רחוב האלה המפוקפק , אתם רק כיסוי למה שבאמת קורה ברחובות הר אדר- "מחתרת מבוא הרכס" או ידועה יותר בשמה "קטנה עילית" אז אנא ממכם , חסכו את ההודעות ממני...