מסיבת א'...

miss1s

New member
מסיבת א'...

הבת שלי רוצה לארגן חגיגה לעולים לכיתה א' מהמושב (סה"כ 13 ילדים), יש לה ים של רעיונות, החל מפינות יצירה וכלה באיפור ומשחקים. יש לכם עוד רעיון שיתאים לעלייה לכיתה א'? חשבתי אולי לארגן פינת יצירה לקישוט קלמר פשוט מגינס (קלמר לצבעים או משהו אחר)... נ.ב אתמול הלכנו לקנות לה ציוד לפי הרשימה שנתנו לנו מהבית ספר, למעט התיק שיינתן במתנה וספרים שנותנים בביהם קנינו לה הכל+ ויצא רק 130 ש"ח, הייתי ממש מופתעת , ציפיתי ל300 ש"ח לפחות... יכול להיות שבמהלך השנה אקנה לה עוד הרבה ציוד?

מה זה אומר הכל?

התיק והספרים הם רוב ההוצאה בכיתה א'. לא נשאר הרבה חוץ מזה. אני כמעט לא הייתי צריכה להוסיף ציוד במשך השנה (למיטב זכרוני). אגב, קלמר פשוט מג'ינס לא מספיק בכיתה א', צריך או 2 קלמרים או מאותם קלמרים שיש בהם 3 רוכסנים, אחרת לא נכנס כל מה שמבקשים מהם (בדרך כלל צבעים, טושים, עפרונות, מחדד עם קופסא, דבק, מספרים, צבעי עפרון, פלסטלינה), עם השנים נפח הקלמר הולך ויורד
ובקשר לחגיגה - רעיון נחמד, השאלה כמה כסף את רוצה להשקיע בזה - אפשר לעשות לכולם חולצה אולי?

פלג מים1

New member
איזה יופי המסיבה - מקסימה הבת שלך

באמת השאלה היא כמה רוצים להשקיע בזה... אני אנסה לחשוב על רעיונות עבורכן. ולגבי הציוד - בשורות טובות, גם לי היה נדמה שמדובר בהרבה יותר כסף, גם לי מזמן מישהי ענתה לי שעלה לה הרבה יותר.

פלג מים1

New member
טוב חשבתי ../images/Emo6.gif

אפשר להדפיס דפי צביעה מהרשת, אפשר לעשות יצירה של אוריגמי, (הילדון הפרטי שלי מאוד אוהב). אפשר לעשות פרידה מהגן, להקריא סיפור או אולי להמחיז סיפור. מקווה שמשהו עזר...

miss1s

New member
../images/Emo51.gif על הרעיונות!

האמת היא שאנחנו מארגנות ימי הולדת בבית והעלות (כולל אוכל) תמיד יוצאת לי בסביבות ה-300-350 ש"ח, כי אנחנו משתדלות להרבות במשחקי חברה, פינות יצירה קלילות, והמסיבה לא אמורה לעלות יותר מ-150 ש"ח. בקשר לקלמר, אני רואה שרובם עם 3 תאים ואפילו יש תא אחד שנשלף (נחמד הרעיון). היא גם חשבה על חולצות, אולי באמת נלך על חולצה מדליקה
... נדווח בהמשך...

רחלוש29

New member
אני גם מעוניינת לעשות מסיבת א

רעיונות טובים יש לך אני חושבת שאפשר גם לעשות יצירה עם חולצה שבלונות נחמד גם לתת לילדים לשפד במקל שיפוד סוכריות גומי מרשמלו הכנת כדורי שוקולד אשמח לקבל רעיונות חדשים

למעלה