מסיבת אטארי

רפרם

New member
מסיבת אטארי ../images/Emo124.gif

אהלן, פיל וגליה קולקטיב, מפלגת פת"ק ו-ZAX מתכבדים להזמין אתכם למסיבת אטארי. פרטים נוספים אפשר לקרוא בפלייר במצורף. אתם רשאים גם לשאול אותי שאלות ב"פרטי". רפרם

*גלעד*

New member
אבל למה לך?

אם את כ ל כ ך אוהבת משחקים ישנים, אז תורידי אמולטור ותשחקי על המחשב. זה אותו הדבר בדיוק.

R750-Girl

New member
לא לא לא

מחשב זה לאינטרנט . זה לעבודה. משחקים - רק בקונוסולה

*גלעד*

New member
פה טמונה הטעות הבסיסית שלך.

מחשב היא המכונה האולטימטיבית. המחשב תמיד היה ותמיד יהיה המכונה החזקה ביותר והטובה ביותר שקיימת. בניגוד לכל הקונסולות שיוצאות ונשארות תקועות בזמן שבו הן יצאו - המחשב משתפר כל הזמן ונשאר עדכני לזמנו ותמיד כמה צעדים משמעותיים לפני הקונסולות. מעבד - חזק יותר. רזולוציות מדהימות שהטלויזיה פשוט מחוירה לידן וכוח עיבוד גראפיקה וסאונד פי כמה וכמה טוב יותר. הבעייה עם מחשב היא שיצרני המשחקים שלו פשוט עלובים ביחס ליצרני משחקי הקונסולה. משחקי המחשב של היום מסתכמים בשניים וחצי ז´אנרים משעממים שאמנם מנצלים טוב טוב את עוצמת המחשב, אבל חסרי תוכן לחלוטין ברובם. למזלנו, המחשב כל כך טוב שזמן מה אחרי יציאה של קונסולה לאויר יוצאת תוכנה שמאפשרת למחשב לדמות את הקונסולה. היות ואנחנו לא מדברים פה על האקס בוקס או על הפלייסטיישן 2, שגם הם זמנם יבוא (במיוחד האקס בוקס שהוא העתק של מחשב רגיל עם כל מני גימיקים), אלא אנחנו מדברים על האטרי, שווה להוריד תוכנה שתדמה את האטרי על המחשב, כי מדובר על דימוי מושלם שהורס את העיניים פחות מהטלויזיה, וגם אין בעייה להשיג את כל המשחקים שאי פעם יצאו.

R750-Girl

New member
אבל אבל אבל

איך אתה יכול להגיד על דיעה שהיא טעות? היא פשוט דיעה אחרת שונה משלך. אני למשל לא מסוגלת לשחק על מחשב. לא מסתדר לי.

רונן ס

New member
הרוכבת צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משחקים רק על קונסולות. נוח יותר, מהיר יותר, מרתק יותר. אתה מדבר על איכות המוניטור לעומת הטלוויזיה. מה עם הגודל? ראית פעם כיצד נראית חבטה לפרצוף על 43 אינץ´? שלא לדבר אם מחברים את הקונסולה למערכת איכותית (כמו נאד למשל) ושומעים את החבטה דרך הסאב... רונן

*גלעד*

New member
איזה שטויות.

ואם היו נותנים לך מסך 100 אינץ´ בחדר בגודל קולנוע אבל שמציג רק 4 צבעים, אז היית אומר שזה יותר טוב מהטלויזיה הרגילה??? ההבדלים עצומים בין טלויזיה למסך של מחשב, ובינתיים משחקי הקונסולה מותאמים לטלויזיה. זה אומר פחות צבעים, פחות רזולוציה וRefresh Rate נמוך פי כמה! אני אישית מוכן לסבול את זה, אבל בגלל שהמשחקים בקונסולה טובים יותר. עד שיהיה אמולטור ל Playstation 2. מבחינת נוחות, זה אומנם עניין של טעם, אבל אני אומר שמחשב נוח בהרבה יותר מקונסולה. ידית משחק עם שניים וחצי כפתורים לעולם לא תשווה למקלדת נפלאה בשילוב עם עכבר, במיוחד למשחקי First Person Shooter. כשזה נוגע לאטרי, בכלל אין מה להשוות, כי מדובר בידית מטופשת וחסרת נוחות. בקיצור, המחשב נשאר וישאר המכונה הטובה ביותר בעוד הקונסולות ישארו התחליף ההזול והחלש. אל תקח אותי לא נכון, כמובן, אני עדיין נהנה מאוד לשחק בקונסולה. פשוט כשמשווים למחשב, הקונסולה נחותה מכל הבחינות. וזהו.

*גלעד*

New member
שום דבר לא בידידות

כשמישהו מנסה להגיד לי שטויות על המחשב.

R750-Girl

New member
מה???????

אם תקרא טוב, גלעד - אתה היית זה שהשתמש במילה "שטויות" אבל אתה יודע מה? לא רוצה ידידות? גם אני לא. סוף ויכוח שלי איתך.

dudil

New member
גם אני הייתי שותף לדעתך עד ש-

ביליתי כ-10 שעות מול HALO של XBOX, כל תפיסת עולמי השתנתה...

metal_slug

New member
define "יש"

העניין הוא ש"יש" אקס בוקס בארץ, אבל את תשלמי עליו בוחטה מזומנים עכשיו. עדיף להזמין מחו"ל, 300$, 400$+ עם משחקים.

Halo

New member
My Dear R750-Girl

Xbox, has not been launched in Israel yet. The last thing I heard about that, is a plan to launch it at the end of this year....long long time from now... BUT, Xbox is going to be launched in Europe 2 days from now in a PAL version. It has been already launched in US (of course) and in Japan. I myself had bought mine in US, a NTSC verison.

למעלה